Πολύ αργή εκτύπωση εγγράφου!

Reaction score
2
Καλησπέρα σε όλους! Να μαι πάλι! Το GOOGLE δεν μας βοηθάει πάντα τελικά!
Έχω έναν εκτυπωτή HP Deskjet F4280. Ενώ μου δούλευε κανονικά, στο άσχετο δίνοντας εκτύπωση μπορεί να κάνει και 5' λεπτά , χωρίς να υπερβάλω) να ολοκληρώσει την εκτύπωση. Έβαλα ξανα τους Drivers, τπτ, έβαλα άλλα μελάνια και πάλι τζίφος. Έκανα βαθύ καθαρισμό κλπ, και πάλι...το κενό! Η τελευταία λύση είναι ο Κεάδας!;;;;;;

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Αποσύνδεσε τον εκτυπωτή από την πρίζα για μερικά λεπτά ενώ είναι ενεργοποιημένος.

Σε άλλο σύστημα κάνει τα ίδια; Τώρα τι λειτουργικό έχεις; Ποιον driver χρησιμοποιείς;

Η ποιότητα χαρτιού/εκτύπωσης έχει οριστεί ως plain/normal;

Τι status δείχνει στο control panel του ενόσω εκτυπώνει;

Μετά την πρώτη αργή εκτύπωση, οι επόμενες είναι εξίσου αργές;

Last edited:

Reaction score
2
Αποσύνδεσε τον εκτυπωτή από την πρίζα για μερικά λεπτά ενώ είναι ενεργοποιημένος.

Σε άλλο σύστημα κάνει τα ίδια; Τώρα τι λειτουργικό έχεις; Ποιον driver χρησιμοποιείς;

Η ποιότητα χαρτιού/εκτύπωσης έχει οριστεί ως plain/normal;

Τι status δείχνει στο control panel του ενόσω εκτυπώνει;

Μετά την πρώτη αργή εκτύπωση, οι επόμενες είναι εξίσου αργές;
Τον εμφανίζει κανονικά. Έβαλα και τους drivers πάλι . W7. Η ποιότητα Είναι απλή. Παίρνει αμέσως την εντολή αλλά αργή να εκτυπώσει. Ενα απλό word με ελάχιστες σειρές. Ξεκινάει την δοκιμαστική αλλά θέλει κανένα 7 λεπτο. Τον εκτυπωτή τον κλείνουμε

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.744
Αν δεν το έκανες ακόμα δοκίμασέ το. Είναι ένα είδος hard reset για τους HP εκτυπωτές.

Reaction score
2
Αν δεν το έκανες ακόμα δοκίμασέ το. Είναι ένα είδος hard reset για τους HP εκτυπωτές.
καλησπέρα! Τελικά ούτε αυτό έπιασε. Μου ανέφεραν ότι οταν πάνε γενικά να τον απενεργοποιήσουν, δεν κλεινει ευκολα (απενεργοποιείται).

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.525
Members
38.194
Νεότερο μέλος