Ποση ενταση...???

Reaction score
0
Γεια σας. Εχω ΤOYOTA STARLET 99. Πηγη JVC-G632EY. Hχεια μπροστα TS-G1012i και πισω καινουρια TS-A6913i.

Ερωτηση 1η
Με βαση την περιγραφη μου, ποια επιπεδα εντασης ειναι καλη, αλλα οχι υπερβολικη, δηλαδη μπορω να παιζω ανετα ωστε να μην εχω προβλημα.

Ερωτηση 2η
Γιατι δεν ακουω με ολες τις ρυθμισεις 0 καθολου μπασο απο τα ηχεια. Μηπως επειδη ειναι καινουρια στροσουν με τον καιρο? Αν ανεβασω το μπασο +3 +4 κατι γινετε αλλα μεχρι εκει. Μπασα ακουω μονο οταν εχω ανοικτο το loud on. Ειναι ασφαλες ομως το loud να ειναι ενεργοποιημενο??? Και σε ποιοες εντασεις???

Ερωτηση 3η
Ειναι οκ αυτα τα ηχεια που εχω για να ακουω μουσικη η πρεπει να κανω καποια αλλαγη ωστε να εχω καλητερο αποτελεσμα??? Δεν θελω να εχω γουφερ ενυσχιτες κτλ, απλα με μια πηγη και 4 ηχεια να εχω καλη αποδωση.

Αυτα, ευχαριστω. :102:

Reaction score
245
Γεια σας. Εχω ΤOYOTA STARLET 99. Πηγη JVC-G632EY. Hχεια μπροστα TS-G1012i και πισω καινουρια TS-A6913i.

Ερωτηση 1η
Με βαση την περιγραφη μου, ποια επιπεδα εντασης ειναι καλη, αλλα οχι υπερβολικη, δηλαδη μπορω να παιζω ανετα ωστε να μην εχω προβλημα.

Ερωτηση 2η
Γιατι δεν ακουω με ολες τις ρυθμισεις 0 καθολου μπασο απο τα ηχεια. Μηπως επειδη ειναι καινουρια στροσουν με τον καιρο? Αν ανεβασω το μπασο +3 +4 κατι γινετε αλλα μεχρι εκει. Μπασα ακουω μονο οταν εχω ανοικτο το loud on. Ειναι ασφαλες ομως το loud να ειναι ενεργοποιημενο??? Και σε ποιοες εντασεις???

Ερωτηση 3η
Ειναι οκ αυτα τα ηχεια που εχω για να ακουω μουσικη η πρεπει να κανω καποια αλλαγη ωστε να εχω καλητερο αποτελεσμα??? Δεν θελω να εχω γουφερ ενυσχιτες κτλ, απλα με μια πηγη και 4 ηχεια να εχω καλη αποδωση.

Αυτα, ευχαριστω. :102:
Οσον αφορα το ερωτημα 1 και 3 ειναι προσωπικη σου επιλογη το αν θα ακους στο 10 η' στο 15 ενταση.Τα ηχεια σου γιατι θα πρεπει να τα κρινουμε εμεις,(για το αν ειναι η' οχι καλα),αφου αν εσενα σου αρκουνε...........σκασιλα σου για τους αλους.χε χε

Τωρα το loud,τονιζει το ανω και κατω φασμα του ηχου,δηλ σου ανεβαζει λιγο τα μπασα και λιγο τα πριμα.Απο αποψη αυτιου,τις περισοτερες φορες σε κανει να νιωθεις πιο ωραια.Αστο στο ον αλλα μην τα σκιζεις τα κακομοιρα τα ηχειακια σου,ωστε να την βγαλουνε μερικα χρονακια.
Λεπτομερειες θα παρεις απο τους πιο γνωστες του caraudio
Ελπιζω να σε βοηθεισα λιγακι?????

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Ποση ενταση...???

Η ένταση φίλε μου , είναι κατι σχετικό με τα κέφια σου.:107:

Απ τους κωδικούς , καταλαβαίνω οτι έχεις 4αιντσα μπροστά και οβάλ 6''χ9'' πίσω.
Δεν είναι και ή καλύτερη επιλογή , αλλά δεν είναι καιρός για έξοδα.
Επρεπε όμως να έχεις μπάσο απ τα οβαλ και χωρίς loud.
H πολικότητα είναι σωστή?

Reaction score
24.765

δεν βαζω στοιχημα αλλα μηδεν μπασο με καινουρια οβαλ πισω μου θυμιζει κατι:

γυρνα fader τερμα πισω
δοκιμασε balance τερμα αριστερα και τερμα δεξια
αν ακους περισσοτερο μπασο απο οτι οτνα παιζουν και τα δυο μαζι τοτε καποιος εβαλε αναποδα το +- του ενος μεγαφωνου

Reaction score
0

δεν βαζω στοιχημα αλλα μηδεν μπασο με καινουρια οβαλ πισω μου θυμιζει κατι:

γυρνα fader τερμα πισω
δοκιμασε balance τερμα αριστερα και τερμα δεξια
αν ακους περισσοτερο μπασο απο οτι οτνα παιζουν και τα δυο μαζι τοτε καποιος εβαλε αναποδα το +- του ενος μεγαφωνου
Φιλαρακι με εσωσες..!!! Αυτο ηταν...!!! το δεξι πισω ηχειο δεν εβγαζε καθολου μπασο, την συνδεσμολογια την ειχα κανει καλα το + & - αλλα ο προηγουμενος ειχε κανει λαθος θα καλοδια στο βισμα. Ευχαριστω, παντως παει μεχρι το 50 η πηγη, ποσο θα ηταν το καλο μεγιστο να παιζω τα ηχεια...???

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Ποση ενταση...???

Φιλαρακι με εσωσες..!!! Αυτο ηταν...!!! το δεξι πισω ηχειο δεν εβγαζε καθολου μπασο, την συνδεσμολογια την ειχα κανει καλα το + & - αλλα ο προηγουμενος ειχε κανει λαθος θα καλοδια στο βισμα. Ευχαριστω, παντως παει μεχρι το 50 η πηγη, ποσο θα ηταν το καλο μεγιστο να παιζω τα ηχεια...???
Μη βλεπεις το νουμερο 45 η' 50 στο r/cd σου και νομιζεις οτι παιζεις δυνατα.Αν βαλεις ενα clarion που φθανει μεχρι το 32,θα εχεις την ιδια ενταση στο 28 τωρα.Απλα βαζεις το οριο,εκει που αρχιζει να σε ενοχλει η μουσικη και εισαι ΟΚ.Ας φθανει και στο 200 το r/cd σου.Εσυ δεν θα πρεπει ντε και καλα να το πηγαινεις στο 90 ωστε να εχεις την ψευδαισθηση οτι παιζεις δυνατα,αφου απο το 60 κιολας,υπαρχει πηθανοτητα να εχουνε τερματισει τα ηχεια σου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.092
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21