Ποτε θα βγουν οι καινουριοι AV με τα νεα forma ηχου?

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Κανα νεο για τους καινουριους ενισχυτες με το 1.3 HDMI που θα φερουν και τα καινουρια forma ηχου υπαρχει?
Θα βγουν ποτε?

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η γιατι η κοροιδια εχει ηδη αρχισει στα ηλεκτρονικα καταστηματα με τους <<βλακες>> υπαλληλους που στην ερωτηση ενος αθωου πελατη του testing... (Αν παρω κυριε πωλητα ενα BLU RAY και το συνδεσω με το τωρινο μου ΑV που εχει hdmi θα βλεπω τα καινουρια δισκακια στα 720 και 1080 αναλυση αλλα θα ακουω και τα TRUE DTS 7.1 κτλ κτλ κτλ ? Και ο πωλητης απαντα ... Μα φυσικα κυριε μου αφου ειναι απο hdmi σε hdmi...
Το διαβασα σε ενα αρθρο απο ξενο site...
Οποτε φανταστειτε τι παρανοηση εχει να γινει εδω...

Ας το πουμε στο κοσμο να το ακουσει λοιπων...
ΓΝΩΜΗ μου...

Μ Η Ν αγοραζετε ακομα ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ με hdmi για 2 λογους...

Α) Τους αγοραζετε 300-600 ευρω ακριβοτερα απο αυτους που δεν εχουν που στην ουσια η μονη διαφορα τους ειναι αυτη. Σαν μηχανακια μπορει καποιος που δεν εχει να ειναι και καλυτερος και ας εχει και φθηνοτερα...

Β) Θα αναγκαστειτε να το πουλησετε αφου οταν παρετε blu ray θα θελετε να παρετε τους καινουριους AV που θα εχουν τα καινουρια forma ηχου οπως ειναι τα True DTS κτλ κτλ... (7 καναλα ολα)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ...
Με αναλογικη συνδεση δηλ απο τις εξοδους του μελλοντικου Blu ray σε αυτες των εισοδων του AV σας θα ακουσετε τα καινουρια forma αφου αυτα πλεον θα αποκοδικωποιουνται απο το Blu ray dvd.
Το μονο προβλημα ειναι οτι θα ακουτε Π Α Ν Τ Α σε 6.1 DownMix αφου ολα τα Blu ray dvd δεν εχουν 7.1 εξοδους αλλα το πολυ εως 6.1 :x

Εγω προσωπικα δεν <<τσιμπαω>> να παρω τωρα AV με hdmi αφου κανω ακριβως την ιδια δουλεια και με το hdmi dvd μου.
Εχω ενα AV χωρις hdmi εδωσα και λιγοτερα λεφτα και κανω την ιδια δουλεια ακριβως...
Απλα συνδεω ενα καλωδιο παραπανω για τον ηχο.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Aυτο το 18 MB/S στο λαιμο θα μου κατσει μεχρι να το ακουσω... :lol:
Ας αρκεστω να το φανταζομαι μονο...
Για φαντασου οτι με το σημερινο απλο dts που φτανει εως 1,5 MB/S η διαφορα του απο το Dolby ειναι η μερα με την νυχτα...
Απλα φανταζομαι πως θα ακουγεται το Dts στα 18 MB/S :shock: :shock: :shock:

Βγαλτε τους καινουριους AV με τα καινουρια forma ηχου ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.679
Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγο ακόμη.
Αλλά και όταν βγούν με το καλό στην αγορά θα πρέπει να σπεύσουμε να τους πάρουμε αμέσως;
Η ιστορία μας έχει δείξει πολλά.
Από την άλλη πάλι πως να κρατηθείς;
Πόσο να περιμένεις;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid