Πουλαω βαρελακι BMC-CDA

Reaction score
265
Πουλαω το παραπανω βαρελακι-φιλτροκουτι.Ειναι το μεγαλο,με διαστασεις μηκος 20cm,διαμετρος 15cm και ειναι για κινητηρες ανω των 1.600cc
Το εχω περιπου ενα μηνα και εχει λιγες και μικρες γρατσιουνιες, που τις εκανες κατα την τοποθετιση ο φιλος μου.
Στις χαμηλες και μεσαιες στρ. δινει αρκετα καλη ροπη ενω στις υψηλες στρ ενα 16v μοτερ θα παρει τα απανω του για τα καλα.
Το κακο ειναι οτι το μοτερ θα βγαζει αρκετο θορυβο,κατι λιγοτερο απο οτι θα εβγαζε με μια φηλτροχοανη.Βεβαια αυτο θα συμβει οταν το γκαζι βυθιζεται αποτομα στο πατωμα.Σε νορμαλ συνθηκες ακουγεται ενα ελαφρι γουργουρητο απο το χωρο του μοτερ.Εμενα με χαλαει ο θορυβος και ετσι το αποχωριζομαι
Δινω μαζι με το φιλτροκουτι αυτο και:
Eνα μαυρο κολαρο γωνια 90 μοιρων,2 μαυρα κοματια χαρτοσωληνα σπηραλ,σφυχτηρα,το σπρει λαδιου και ενα μαυρο πλαστικο ανταπτορα συνδεσης με τον μετριτη αερα(για BMW E 36)
Το βαρελακι και ο ανταπτορας του μετριτη αερα εχουνε σε καινουργια 430 ευρω
Τιμη για ολα τα παραπανω που πουλαω 150 ευρω

ace

Reaction score
0
Εμένα πάλι μου φαινόταν ότι δεν ακουγόταν πολύ, ήθελα περισσότερο "γουργουρητό"!

Γι' αυτό είχα βάλει σκούπα. Πάντως είναι καλό το BMC.

Καλοπούλητο!

Reaction score
265
Απάντηση: Re: Πουλαω βαρελακι BMC-CDA

Εμένα πάλι μου φαινόταν ότι δεν ακουγόταν πολύ, ήθελα περισσότερο "γουργουρητό"!

Γι' αυτό είχα βάλει σκούπα. Πάντως είναι καλό το BMC.

Καλοπούλητο!
Στο προηγουμενο αυτοκινητο μου,ενα ιβιζα 1.400cc με 101ps η σκουπα που του εβαλα εκανε πολυ θορυβο.Τωρα ομως με χαλαει ο θορυβος.

ace

Reaction score
0
Κι εγώ Ibiza 1.4 ΜΚ4 101 είχα και μου φαινόταν πολύ καλός ο ήχος της σκούπας (green). Ε, γούστα είναι αυτά!

Όπως και να 'χει, καλοπούλητο το BMC...

Reaction score
0
Απάντηση: Πουλαω βαρελακι BMC-CDA

Φίλε ενδιαφέρομαι για το βαρελάκι. Έχεις pm.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.556
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος