Που να πληρωνετε για home automation τωρα?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

Αφου με αυτο κανετε μια χαρα την δουλεια σας.
Ελεγχετε με ενα remote την σσυσκευη που εχετε στην αναλογη πριζα και γλυτωνετε και μερικες χιλιαδιτσες ευρω για να τα φατε με τις γκομ...εχμ..να τα ξοδεψετε για λουσα της συζυγου.
Μονο 19.98$ και 9.98$ η καθε επιπλεον

http://www.taylorgifts.com/prodetail~itemNo~27137.asp

Reaction score
5
Εχω βαλει 2 τετοιες πριζες σε φωτιστικα στο σαλονι (ενα δαπεδου και ενα κρυφο) εδω και 2-3 χρονια.
Με εξυπηρετουν πολυ γιατι δεν χρειαζεται να σηκωνεσαι για να αναβοσβησεις φωτα οποτε η θεαση της ταινιας με τον προβολεα γινεται πιο 'απολαυστικη'...

Μαλιστα μου εγιναν και απαραιτητο αξεσουαρ, ετσι ωστε οταν πριν απο κανα μηνα χαλασε η μια πριζα ετρεξα και τις αντικατεστησα με καινουργιες!

Μπορει να τις βρει καποιος σε καταστηματα ηλεκτρονικων (ακομα και στο Carrefour η το media Markt), πωλουνται συνηθως πακετο 2 πριζες με ενα χειριστηριο, και κοστιζουν γυρω στα 20 ευρω.

Reaction score
0
το εβαλα και εγω (καποια ελληνικης εταιρειας) και ξετρελάθηκα, επαιζα σαν παιδι, ανοιγα-εκλεινα-ανοιγα-εκλεινα..... χαχαχαχαχ

Reaction score
164
Τέτοια υπάρχουν πολλά, αλλά το κακό είναι ότι κάνουν μόνο για συσκευές που μπαίνουν στην πρίζα.
Είχα φάει τον κόσμο να βρω τηλεχειριζόμενο dimmer για φώτα και το μοναδικό που βρήκα έκανε πάνω από 250Ε!!!
Τελικά τη λύση την έδωσε το ebay!

Reaction score
383
Τέτοια υπάρχουν πολλά, αλλά το κακό είναι ότι κάνουν μόνο για συσκευές που μπαίνουν στην πρίζα.
Είχα φάει τον κόσμο να βρω τηλεχειριζόμενο dimmer για φώτα και το μοναδικό που βρήκα έκανε πάνω από 250Ε!!!
Τελικά τη λύση την έδωσε το ebay!
Γιατι δεν ρωταγες ?
Λυσεις υπαρχουν απο 30 ευρουδακια και πανω.
Τουλαχιστον βολευτηκες τωρα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.490
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134