Που πάνε τα ελαστικά που πετάμε;

Reaction score
7
Στην Αραβυσό (στα Γιαννιτσά θεσσαλονίκης) υπάρχει μια εταιρία που ανακυκλώνει ελαστικά αυτοκινήτων που όπως λένε τα χρησιμοποιούν για ασφαλτοτάπητα.

Reaction score
0
Ήθελα να ξερα ρε π....τη μου... αυτό το κράτος πότε θα βάλει μυαλό....??
Να πώ ότι είναι μεγάλο κονδύλι να χρησιμοποιηθούν τα πεταμένα λάστιχα για άσφαλτο, και όχι μόνο....

Είναι άλλα 1002 τόσα πράματα, τα οποία είναι μπροστά στα μάτια του κράτους, σα να τους λεει "κάνε αυτό" κι εκείνοι το αγνοούν... τι να πώ...

Reaction score
14
παιδιά μου είπαν ενα ανέκδοτο που τελικά αποδίδει τα πάντα για το κράτος μας

Αν το πώ εγώ θα λέτε πάει τον πήρε ο healler/askardamukti/primer/saxour/Xrhstos/whoiswho και ΣΙΑ απο το χέρι και τον εκαναν δικό τους...

Ελα όμως που είναι όσο κοντύτερα στην πραγματικότητα μπορεί να είναι ενα ανέκδοτο!!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ

Ένας γιατρός ισραηλίτης λέει: «Η ιατρική στο Ισραήλ είναι τόσο προχωρημένη που εμείς βγάζουμε τους όρχεις από ένα άτομο, τα βάζουμε σε ένα άλλο και σε έξη εβδομάδες ψάχνει για δουλειά !»

Ένας γιατρός Γερμανός λέει: «αυτό δεν είναι τίποτα, στην Γερμανία βγάζουμε μέρος από τον εγκέφαλο ενός άτομου, το βάζουμε σε ένα άλλο και.. σε τέσσερεις εβδομάδες ψάχνει για δουλειά !!»

Ένας Ρώσος γιατρός λέει: « ούτε αυτό είναι τίποτα, στην Ρωσία η ιατρική είναι τόσο ανεπτυγμένη που βγάζουμε την μίση καρδιά από ένα άτομο, την βάζουμε σε ένα άλλο και σε δυο εβδομάδες και οι δυο ψάχνουν για δουλειά « !!!

Ακούγοντας όλα αυτά ο Ελληνας γιατρός (επιστήμων!!!) απαντάει : « όλα αυτά είναι σαχλαμάρες, είστε όλοι είστε όλοι πολύ πίσω !! Εμείς στην Ελλάδα πήραμε ένα άτομο χωρίς εγκέφαλο, χωρίς καρδιά και χωρίς @ρχιδι@ τον βάλαμε για πρωθυπουργό και τώρα ..όλη η χώρα ψάχνει για δουλειά!!!

Και περιμένουμε να γίνει τίποτε στην χώρα αυτή?

Απορώ πώς μένουμε εκπληκτοι!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.960
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou