Πού πήγε το Dolby vision οέο;

Reaction score
36
Ρε παλικάρια εδώ μέσα , έχετε καμία ιδέα για το εξής: έχω Sony XG 9505. Είχα σύνδεση nova που μου έπιανε μέχρι 75-80 mbps κ έβλεπα στο νετφλιξ περιεχόμενο σε Dolby vision. Άλλαξα τη σύνδεση σε Vodafone με ταχύτητα 47-50mbps. Κ πλέον δεν παίζει τα ίδια προγράμματα σε Dolby vision παρά μόνο σε 4K HDR. Έχω κάνει διαγραφή δεδομένων εφαρμογής , διαγραφή προσωρινής μνήμης , reset στην tv, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , έχω επικοινωνήσει με Netflix σε Ελλάδα κ Αγγλία καθώς κ με Sony Ελλάδος κ κανένας δεν ξέρει τί μπορεί να παίζει. Έχετε καμία ιδέα;

Reaction score
3.948
Ρε παλικάρια εδώ μέσα , έχετε καμία ιδέα για το εξής: έχω Sony XG 9505. Είχα σύνδεση nova που μου έπιανε μέχρι 75-80 mbps κ έβλεπα στο νετφλιξ περιεχόμενο σε Dolby vision. Άλλαξα τη σύνδεση σε Vodafone με ταχύτητα 47-50mbps. Κ πλέον δεν παίζει τα ίδια προγράμματα σε Dolby vision παρά μόνο σε 4K HDR. Έχω κάνει διαγραφή δεδομένων εφαρμογής , διαγραφή προσωρινής μνήμης , reset στην tv, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , έχω επικοινωνήσει με Netflix σε Ελλάδα κ Αγγλία καθώς κ με Sony Ελλάδος κ κανένας δεν ξέρει τί μπορεί να παίζει. Έχετε καμία ιδέα;
Απο αρχείο παίζει DV κανονικά??
Αν ναι, τότε κοιτάς το app του Netflix.

Force stop, διαγραφή cache, διαγραφή data, απεγκατασταση, επανεκκίνηση TV, επανεγκατσταση.

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό

Reaction score
36
Απο αρχείο παίζει DV κανονικά??
Αν ναι, τότε κοιτάς το app του Netflix.

Force stop, διαγραφή cache, διαγραφή data, απεγκατασταση, επανεκκίνηση TV, επανεγκατσταση.

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό
Από αρχείο δεν έχω δοκιμάσει. Όσα λες πάντως τα έχω κάνει

Reaction score
3.948
Από αρχείο δεν έχω δοκιμάσει. Όσα λες πάντως τα έχω κάνει
Το αρχείο το αναφέρω για ξέρουμε αν φταίει η tv.
Αν δεν παίζει ούτε από αρχείο τότε κοιτάς για κάποιο θέμα της tv

Reaction score
110
Και εμένα μου έκανε τέτοια το Netflix μέχρι που το έκοψα και δεν τα κάνει. Το Disney μια χαρά. XH95

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.504
Περίεργο.... τα 47 mbps φτάνουν και περισσεύουν για το Dolby vision...
όμως, μήπως (άσχετα από την ταχύτητα) η ποιότητα της σύνδεσης είναι κακή (πολλά λάθη στη γραμμή, τεράστιο Ping, συνδέεται στο netflix "μέσω ινδίας") και αποφασίζει η εφαρμογή να παίξει παρακάτω αλλά σταθερά;;
Δεν ξέρω... υπόθεση κάνω

Reaction score
4
Γεια χαρά κι από μένα, είχαμε μήπως κάποια εξέλιξη?

Έχω την ίδια τηλεόραση σε 55' με ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. Δεν παίζει κανένα ρόλο η ταχύτητα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα από τις 20/09 όπως περιγράφεις κι εσύ. Έκανα full reset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και πάλι τα ίδια.
Μίλησα με sony hellas, δεν γνωρίζουν τίποτα, άνοιξαν ticket για το πρόβλημα. Παραδέχτηκαν ότι το firmware 6.5 είναι παρωχημένο, έχει περάσει πολύς καιρός για update. Στην προηγούμενη γενιά XF του 2018 ήρθε upgrade πριν από μερικές μέρες, στις 21/09, στην 6.7 έκδοση.
Μίλησα επίσης με netflix και γνωρίζουν το πρόβλημα, μάλιστα μου είπαν τα συμπτώματα χωρίς να τα αναφέρω. Στο netflix επιμένουν ότι είναι θέμα update τηλεόρασης και να κάνω υπομονή.

Κατά τ'άλλα το vision παίζει άψογα στη disney πλατφόρμα.

Reaction score
36
Διαβάζω και στο reddit στο r/Bravia ότι έχουν το ίδιο θέμα με Netflix και Dolby Vision.

Για κάνε αυτο

Είχα προσπεράσει το μνμ σου. Το είδα μετά , έκανα αυτό που ποστάρες κ έπαιξε αμεσα. Φιλε nemesis54 έγραψες

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon