Προβληματάκια Samsung UE32EH5000W

Reaction score
1
Καλημέρα σε όλους.

Κατ' αρχάς να με συγχωρήσετε αν αυτά που θα ρωτήσω είναι αφελή, δεν είμαι όμως πολύ σχετικός με την τεχνολογία. Επίσης, προσπάθησα να βρω τις απαντήσεις από το manual, δεν τα κατάφερα όμως.

1. Θέλω να κάνω νέο αυτόματο συντονισμό καναλιών, μου ζητάει όμως κάποιο ΡΙΝ. Δεν θυμάμαι να είχα βάλει ΡΙΝ όταν αγόρασα την τηλεόραση.
2. Το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί (ναι, έχω βάλει καινούργιες μπαταρίες), για την ακρίβεια, πότε λειτουργεί και πότε όχι. Χρειάζεται αγορά νέου ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.565
Καλώς ήρθατε στο AVsite!

Το pin στις Samsung είναι 0000.
Τι εννοείτε πότε λειτουργεί και πότε όχι; Μερικά πλήκτρα, μερικές μέρες; Λειτουργεί εν μέρει ή καθόλου; Είναι βαριά χρησιμοποιημένο;

Reaction score
1
Καλώς ήρθατε στο AVsite!

Το pin στις Samsung είναι 0000.
Τι εννοείτε πότε λειτουργεί και πότε όχι; Μερικά πλήκτρα, μερικές μέρες; Λειτουργεί εν μέρει ή καθόλου; Είναι βαριά χρησιμοποιημένο;
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Δεν έχω παρατηρήσει να μην λειτουργούν κάποια πλήκτρα, φαίνεται ότι όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα το έχουν όλα τα πλήκτρα. Για παράδειγμα, μπορεί να λειτουτργούν κανονικά και ξαφνικά χωρίς καμία προφανή αιτία να νεκρώσουν. Η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει πολλές φορές κάτω και ίσως δεν κάνει πλέον καλή επαφή. Θα πρέπει να αγοράσω καινούργιο;

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.565
Δοκιμάστε να σφίξετε τις επαφές των μπαταριών μήπως γίνει κάτι.
Το επόμενο βήμα είναι λύσιμο και προσεκτικός έλεγχος για κομμένα καλώδια, ραγισμένη πλακέτα ή σημεία που δεν κάνουν επαφή. (Το καθάρισμα της πλακέτας με οινόπνευμα απο την πλευρά των επαφών των πλήκτρων βοηθάει μερικές φορές αλλά μάλλον δεν έχει νόημα στη δική σας περίπτωση.)
Το τελευταίο βήμα είναι πέρασμα των κολλήσεων με κολλητήρι.
Αν και πάλι δε δουλέψει, αγοράστε άλλο. :)

Reaction score
1
Ευχαριστώ θερμά για την αμεσότητα και την ακρίβεια των απαντήσεων σας!

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
κάτι που παθαίνουν αρκετά remote με τον καιρό είναι να χάνει η μεμβράνη τους ένα αγώγιμο υλικό που έχει κάτω από κάθε πλήκτρο (γκρί συνήθως).αν είναι αυτό το πρόβλημα λύνεται αν κολλήσεις κομματάκια από αλουμινοταινία κάτω από κάθε πλήκτρο.(μάλλον όμως κ αυτό δεν ταιριάζει στην περίπτωσή σας)
από τις πτώσεις το Led την πατάει συνήθως που κρέμεται από τις κολλήσεις του.

Reaction score
65
μπορει η συγκεκριμενη τιβι,να παιξει με καποιο τροπο μεγαλυτερους υποτιτλους,γιατι ειναι στην κυριολεξια ψειρες?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Παρε ενα τηλ/ηριο universal απο καταστημα με ηλεκτρονικα.

Reaction score
1
Τελικά, άλλαξα τηλεχειριστήριο και όλα ΟΚ με αυτό.

Από χθες όμως η τηλεόραση ανάβει, έχει ήχο, αλλά όχι εικόνα (για την ακρίβεια η εικόνα είναι πολύ βαθύ μπλε). Δοκίμασα να βγάλω όλα τα καλώδια και την πρίζα και να τα ξανασυνδέσω, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε.

Κάποια ιδέα-πρόταση με αυτό πριν την πάω για σέρβις;

ΥΓ. Η TV αγοράστηκε προ 20 μηνών περίπου

Reaction score
1
Σκέφτομαι μήπως κάηκε η πλακέτα που μεταφέρει την εικόνα ... έχει κανείς ιδέα κόστος ανταλλακτικού και αλλαγής σε αυτή την περίπτωση; Γνωρίζετε αν η εγγύηση για τέτοια τηλεόραση είναι ένα ή δύο έτη;

Reaction score
1
Η εγγύηση τηλεοράσεων της Samsung είναι για δύο χρόνια. Τρέχα να προλάβεις!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.965
Members
38.271
Νεότερο μέλος
xardavelas89