Προβληματικοι πυκνωτές?

Reaction score
0
Συμφορουμίτες καλησπερα . Εχω ενα ενεργο σαμπ JAMO 15ετιας στο οποιο χαλασαν οι αναρτησεις των ηχειων και μου τις εφτιαξε ένα τεχνικός. Μολις το συναρμολογησα παρατηρησα οτι αντι για μπαμ-μπουμ που εκανε αρχικα τωρα κανει τσαφ-τσουφ και δεν εχει καθολου εντασεις(παιζει αλλα πολυ σιγα). Παρατηρησα στον ενισχυτη του οι δυο μεγαλοι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες εχουν τρεξει αρκετα υγρα. Να φταιει αυτο αραγε?Τι με συμβουλευετε να κανω? Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Προβληματικοι πυκνωτές?

Φιλε beredimasa τι voltage και τι mf ειναι οι πυκνωτες?
Εχουν τρεξει και οι δυο?
Παντως το σιγουρο ειναι οτι μετα απο 15 χρονακια το σωστο ειναι οι πυκνωτες να αλλαχτουν!
Nippon-Chemicon φοραει επανω?
Για μολογα τα νεαρουλι.......:107::107:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736

αφου τους βρηκες πανω τους πυκνωτες κ δεν εχουν εξαυλωθει, παλι καλα..

Reaction score
899

Είσαι σίγουρος ότι έχουν τρέξει (λάδι) και δεν είναι η καφέ κόλα που έμπαινε για μηχανική σταθερότητα;
(αλλαγή φυσικά θέλουν)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.342

εκτός του πιθανού σπορέλαιου ή ελαιόλαδου που αναβλύζει η ενισχυτική βαθμίδα, μπορεί να είναι "παρμένο" ή "ξεχαρβαλωμένο" και το πηνίο του σαμπ. νομίζω πολύ φασαρία για το τίποτα. Η θέση ενός σαμπ 15-ετίας της JAMO είναι σε μουσείο.

Reaction score
3.910

Moυσείοοοο??
Ποιό εύκολα στη Βουλή.
Τα Μουσεία έχουν γεμίσει απο μεταταγέντες δημοσίους υπαλλήλοι, δεν υπάρχουν θέσεις για ηχεία κύριε..

Reaction score
0

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Θα τον παω σε ενα τεχνικό στην Καλλιθέα να το δει και αν αξιζει η επισκευη του(εχω δωσει ηδη 40 ευρω για τους κωνους των 2 αντικρυστων 10'' που εχει αλλιως μαλλον για μουσειο θα παει). Κριμα γιατι ήταν πολύ μουσικό ηχείο και με είχε βολέψει πολύ

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.221
Members
38.309
Νεότερο μέλος