Προβληματικός Denon 2310?

Reaction score
1
Καλησπέρα, είναι η πρώτη φορά που γράφω (αν και σας διαβάζω καιρό) και δυστυχώς δεν είναι για καλό. Μετά από μερικά χρόνια συμβίωσης με τον Marantz sr3001(με KEF1005) και λόγω νέων φορμά ήχου αγόρασα σήμερα τον Denon 2310.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί το audyssey να ξεκινήσει την διαδικασία calibration και μένει στο πρώτο βήμα χωρίς να ακούγεται κανένας ήχος και ο ενισχυτής μένει κολλημένος. Επισης να πω ότι όρισα ως πηγή το tuner και οι 2 δορυφόροι άρχισαν να παίζουν(το sub οχι, φαντάζομαι θα πρέπει να το ορίσω απο το μενού) και με το που πάτησα να διαλέξω κάποιο surround mode χάθηκε εντελώς ο ήχος...Επανήλθε μετά απο αρκετούς κύκλους άναψε-σβησε του ενισχυτη και ξανά τα ίδια.

Καμία ιδέα κανείς? Ελλατωματικός ενισχυτής? Υπάρχει τρόπος reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις?
Συγνώμη για το κατεβατό.
Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
1
Απάντηση: Προβληματικός Denon 2310?

Αρκετά παιδεύτηκα σήμερα. Έκανα και μερικές δοκιμές στο ποιο βασικο setup tuner και ακουστικά και πάλι τζίφος. ( χωρίς ηχεία, χωρίς τιποτα συνδεδεμένο στον ενισχυτή παρά μόνο την κεραία του ραδιοφωνου και τα ακουστικά). Πάει αύριο για επιστροφή...Να ζητήσω λέτε τον ίδιο η να κοιτάξω και κανέναν άλλο (marantz 6003, hk 355)? Τι λέτε?

Reaction score
784

Οχι οτι ειναι κακος, καθε αλλο.Εγω θα προτιμουσα οποιονδηποτε απο τους αλλους 2.
Δεν ξερω παντως ποσο προθυμοι θα ειναι να στον αλλαξουν με καποιον αλλο ενισχυτη.

Reaction score
1

Τελικά μου έδωσαν πίσω τα λεφτά μου και τον αγόρασα από άλλο κατάστημα της ίδιας αλυσίδας (Media Markt) και παίζει χαρούμενος στο σαλόνι μου!

Reaction score
1

παλι καλα που την εβγαλες ετσι.....οσο για το κουβαλημα περα δωθε...χαλαλι μπροστα στην απολαυση

καλοακουστος

Υ.Γ παντως ετσι θα επρεπε να φερονται ολα τα σημεια πωλησης....κατευθειαν αλλαγη ή..επιστροφη των χρηματων και αν ο πελατης θελει ξανααγοραζει ειτε το ιδιο ειτε οποιοδηποτε αλλο προιον..αλλα μονο λιγα καταστηματα εφαρμοζουν το σχετικο νομο...κυριως με γερμανικη μετοχικη συνθεση.

η πλειοψηφια ολων των αλλων, ( δεν εχω τιποτα μαζι τους--απλα θα πρεπει να φερονται με επαγγελματικο τροπο) που σε λιγα χρονια θα εξαφανιστει απο την αγορα στην καλυτερη περιπτωση σου δινει ενα πιστωτικο ...για να ξανααγορασεις απο αυτους...στην χειροτερη σου κραταει το μηχανημα κανενα μηνα και στο επιστρεφει πισω χειρουργημενο......

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.661
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin