Προβλημα Συγχρονισμου Εικονασ Με Ηχο Στην Lg Px10.

Reaction score
1
Σήμερα "αποκαθήλωσα" την 53΄SONY PS1,και τοποθέτησα την plasma
LG PX10.
Όλα καλά στην ποιότητα της εικόνας,εκτός από το ότι όταν προβάλλει το σήμα από τον HUMAX IRCI 5400 (nova), ο ήχος προηγείται-ελάχιστα-της
εικόνας.
Αυτό δεν συμβαίνει όταν το σήμα είναι επίγειο.
Τι μπορεί να συμβαίνει;

Reaction score
439
το γνωστό πρόβλημα lipsync...:o
τσέκαρε την έκδοση του firmware από το service menu (πατάς το μενού στο κοντρόλ και κρατώντας το πατημένο πατάς και το μενού στην συσκευή...μετά από 10'' και ενώ συνεχίζεις να τα κρατάς πατημένα θα εμφανιστεί το service menu..) και επικοινώνησε με την LG Hellas μήπως χρειάζεται αναβάθμιση...
αν δεν βαριλεσαι ρίξε και μια ματιά στο αγγλικό avforum να δεις πως το αντιμετωπίζουν και με ρύθμιση μέσα από το service menu...

Reaction score
1
Νίκο,στο avforums,κάποιος γράφει ότι από το service menu,στη δεύτερη σελίδα,κάντε το audio delay από 3 σε 0.
Εγώ τουλάχιστο,audio delay,όχι στην δεύτερη αλλά ούτε στην εκατοστή δεύτερη δεν βρήκα.

Κάτι για σένα τώρα.
Τα τηλεοπτικά προγράμματα,αν τα παρακολουθείς στην οθόνη 16:9,αν θες να μην χάνεις καθόλου πληροφορία,κάνε το εξής.
Από service menu,στην σελίδα system control-νομίζω είναι η τέταρτη ή πέμπτη-ρύθμισε το OverScan,από 5 στο 1.
Θα δεις την ώρα που το κάνεις,μειώνει το zoom.Aντίθετα,αν το πας στο 7,θα δεις να μεγαλώνει.

Reaction score
439
Σωκράτη ίσως το audio delay να είναι μόνο στις px11...τι να πω...
thanks για την πληροφορία...θα το δοκιμάσω το απόγευμα...:)

Reaction score
1
Νίκο,ακόμα δεν την πήρα και έκανα μ@@@κια,μήπως σου είναι εύκολο να μου περάσεις τα settings του service menu?

Reaction score
439
bonjour... 8)
τα έχω ήδη όλα τραβήξει σε φώτος...δυστυχώς δεν επιτρέπονται attachments...οπότε δώσε ένα mail να στα στείλω... :wink:

Reaction score
5
Μην παιζετε με τα service menu και μην αλλαζετε τις προεπιλεγμενες ρυθμισεις, γιατι μπορει και να το θεωρησουν εκτος εγγυησης...

Reaction score
439
και μιας και ο φίλος Σωκράτης ολοκλήρωσε την αναβάθμιση στην plasma του, και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, οφείλουμε να δώσουμε τα ένσημα στην LG Hellas , πρώτα για τον επαγγελματισμό της και δεύτερον για την ίδια την αναβάθμιση που έκανε θαύματα στην ποιότητα της εικόνας...
well done...;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.958
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13