- Reaction score
- 0
Γεια σας. Πριν 2 μηνες περιπου αποφασισα να βαλω στο αυτοκινητο μου (TOYOTA STARLET 99) καινουρια ηχεια με την προηποθεση να εχω καλο ηχο σε νορμαλ επιπεδα... Στο αυτοκινητο μου εχω την πηγη της JVC KD-R611. Απο τοπικο καταστημα της Vibe στην -#-#-# που βρισκομαι εβαλα στο πισω μερος του αυτοκινητου τα ηχεια VIBE Slick 69.3 και στο μπροστινο τα ηχεια VIBE Slick 4 . Ο αντιπροσωπος μου υποσχεθηκε πως θα εχω πολλυ καλο ηχο στο αυτοκινητο και πως τα ηχεια αυτα ειναι απο τα καλητερα του ειδους. Στον πρωτο μηνα αρχισαν να τριζουν εντονα τα μπροστινα ηχεια. Του τα εβαλα να τα ακουσει και προσπαθουσε να με πεισει πως δεν τριζουν απλα ειναι ευαισθητο το tweeter απο τα συγκεκριμενα ηχεια. Μου εκανε κατι ρυθμισεις στην πηγη, στα μεσαια και στα πριμα και καλα διωρθωσε το προβλημα. Μετα απο μια εβδομαδα, ξαναπηγα και του ειπα πως το τριξιμο εξακολουθει και μετα απο πολυ ζωρι μου αλαξε το ενα καθως λεει πως αυτο ειχε το κυριος προβλημα και πωσ το αλλο ειναι οκ. Αυτη την στιγμη αυτο που μου αλλαξε παιζει καλα και το αλλο ενωειται πωσ τριζει απελπιστικα... Χθες αρχισε να κανει ενα τρομερο τριξιμο στο μπασο του το πισω αριστερο ηχειο. Του το πηγα να το δει και μου πε πως φταιει πως ακουω πολλυ ¨μπασατα" κοματια και πως εχω το μπασο παρα πολυ ψυλα (2/6), και οτι μαλλον το τσιτωνω πολλυ. Δεν το τσιτωνω πολυ καθως παιζω στα 22/50 και ειναι πολυ νορμαλ σε σχεσει με εντασεις που εχω δει να παιζουν αλλοι. Μου πε να βαλω το μπασο στο 0 η και ακομα στο -2 γιατι αυτα βγαζουν μπασο απο μονα τους. Εγω δεν ακουω να βγαζουν μπασο απο μονα τους αν δεν τα βαλω στο 2 το μπασο που το επαιζα, και στο κατω κατω πληρωσα 200 euro για να εχω ποιοτικο ηχο. Ακομα μου λεει πως ολα αυτα οφειλονται στο οτι δεν εχω βαλει ενυσχητη, κατι που δεν μου ειπε στην αρχη, αντιθετως ελεγε πως τα ηχεια θα παιζουν μια χαρα και χωρισ ενυσχητη. Πειτε μου τη γνωμη σας για το προβλημα μου. Δικαιολογουνται ηχεια που πληρωσα 200 euro μεσα σε 3 μηνες να εχουν σχεδον χαλασει...???