Προβλημα με airplay (cyta vdsl) σε zeppelin air

Reaction score
402
καλησπερα

Με modem/router της cyta vdsl αντιμετωπιζω ενα μυστηριο προβλημα με το airplay.
Για την ακριβεια δουλευει ΜΟΝΟ μετα απο restart του modem/router και για οσο διαστημα θα δουλευει συνεχεια απο ενα app (πχ spotify) και απο μια συσκευη. Αν πχ αλλαξεις app, τοτε χανεται το εικονιδιο του airplay απο το ipad/iphone και επανερχεται μονο μετα απο restart του modem.

To περιεργο ειναι οτι απο το itunes του macbook δεν χανεται...

The ports that need to be opened are
http://bowersandwilkins.custhelp.co...sion/L3RpbWUvMTM4MDgyMzg3Ni9zaWQva3U4aVFUQmw=

Στις παρακατω εικονες ειναι το port forward που εκανα στο modem/router της cyta vdsl

το zeppelin air εχει static ip την 192.168.1.151
καμια ιδεα τι μπορει να εχω κανει λαθος..;

Last edited:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Για ασυμβατότητα των wi-fi chipsets μου μοιάζει, παρόμοιο πρόβλημα έχω δει με το τελευταίο μοντέλο router της HOL.

Reaction score
402
τελικα χανεται και απο το itunes...απλα εκει δεν μπορεις να αλλαξεις app και γιαυτο δεν το παρατηρησα..
Ομως αμα παιζεις απο το itunes και μετα πας να αναπαραγεις κατι απο iphone/ipad το airplay ξαναχανεται απο προσωπου γης.. μετα κανα restart το modem/router

και κριμα γιατι το spotify ειναι κορυφαιο..

To zeppelin air εχει..

Το modem/router ομως εχει ip 192.168.1.1:8080 με απλο 192.168.1.1 δεν εμφανιζεται το μενου του, απλα δεν με αφηνει να βαλω για Gateway το 192.168.1.1:8080..

iPad και iPhone παίρνουν δυναμικές ip γιατι τα χρησιμοποιώ και εκτός σπιτιού..

To ιδιο προβλημα εχω και με το squeezebox touch οπου πλεον δεν το χρησιμοποιω λογω οτι δεν βλεπει το sqb server που τρεχει το nas..

με αγορα καποιου νεου router θα λυθει το προβλημα;
πως μπορω να απενεργοποιησω το αθλιο modem/router της cyta ωστε να ειναι μονο modem;

υγ. εχω και ενα fritzbox 7140 αλλα ειναι για adsl και οχι vdsl οπου εχω τωρα... μπορω με καποιο τροπο να εχω σαν router το fritz;

Reaction score
402
Για ασυμβατότητα των wi-fi chipsets μου μοιάζει, παρόμοιο πρόβλημα έχω δει με το τελευταίο μοντέλο router της HOL.
Πιθανόν...
αλλα και πάλι, το οτι δεν βλέπω το squeezebox touch, το οποίο έχω με Ethernet συνδεμενο σε switch, πως εξηγείται..
Ο sqb server τρέχει απο synology nas, (δοκίμασα και το έτρεξα και στο pc με το ιδιο αποτέλεσμα) ομως ειναι αδύνατο να βρεθεί, αν και έχω ανοίξει τα port (μάλλον σωστα)
Με το προηγούμενο πάντως modem/router της on που είχα, ολα δούλευαν ρολόι... Με το που έβαλα εδω και μισό χρόνο αυτο της cyta, έχω ξεχάσει airplay και squeezebox touch.. και παίζω μόνο με το dsAudio της synology που λειτουργεί μέσω Dlna.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.385
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa