Προβλημα σε παλια crt τηλεοραση

Reaction score
0
Προβλημα για παλια τηλεοραση crt philips.Η εικονα για τα καναλια της τηλεορασης ειναι κομπλε αλλα η εικονα που ειναι για συνδεση scart η av αναβοσβηνει (γινεται μαυρη) καθε 1-2 δευτερολεπτα.Ειτε ειναι συνδεδεμενη καποια συσκευη ειτε οχι.

Μπηκα στο service menu και εχει err 4.Παταω cleared πηγαινει στο 0 αλλα ξαναεμφανιζεται το err 4 και ξαναρχιζει να αναβοσβηνει.Στα καναλια η εικονα δεν εχει κανενα προβλημα.

Μπορει να φτιαχτει απο καποια ρυθμιση?

Reaction score
1.322
Μηπως το καλωδιο συνδεσης με την πηγη δεν κανει καλη εφαρμογη? Δοκιμασες με αλλο καλωδιο? Χωρις καλωδιο συνδεδεμενο παρουσιαζει το ιδιο συμπτωμα?

Reaction score
0
Ναι και χωρις να ειναι καποιο καλωδιο στην τηλεοραση αναβοσβηνει.Πχ οταν δεν υπαρχει εικονα απο το κιτρινο καλωδιο αναβοσβηνει μονο το σημα AV.Μονο στην οθονη των καναλιων απο 1 μεχρι 99 δεν αναβοσβηνει καθολου αλλα εκει δεν μπορω να εχω σημα απο αποκωδικοποιητη η απο dvd player.

Reaction score
30.453
Μονο στην οθονη των καναλιων απο 1 μεχρι 99 δεν αναβοσβηνει καθολου αλλα εκει δεν μπορω να εχω σημα απο αποκωδικοποιητη η απο dvd player.
Μπορείς με αποκωδικοποιητή που έχει rf modulator. Πχ https://www.skroutz.gr/s/18021626/Digitalbox-HDT-560-RF-T2.html
Επίσης, αν σου βρίσκεται κανένα παλιό VHS νομίζω ότι μπορείς. Ρίχνεις με scart τον υπάρχοντα αποκωδικοποιητη και το DVD στο VHS και με ένα καλωδιακι κεραίας από το rf out του VHS στο rf in της τηλεόρασης.
Στη συνέχεια συντονιζεις ένα οποιοδήποτε από τα 99 κανάλια της τηλεόρασης στη συχνότητα 32 ή 36 στα uhf.
Το κατά πόσο θα σε ικανοποιήσει το αποτέλεσμα όμως καθώς και το αν έχει οποιοδήποτε νόημα να ασχοληθείς με κάτι τόσο παρωχημένο, είναι μια άλλη κουβέντα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR