Προβλημα σε υποσασι του cd player sansui cdx-510

Reaction score
44
Εχω το sansui cdx-510 και μου εχει δημιουργηθει το εξης προβλημα. Βαζω το cd στο "πλατω" το κλεινω και μετα απο λιγο ανοιγει. Ο λογος ειναι οτι το υποσασι δεν σηκωνεται ωστε να ασφαλισει το cd και να αρχισει να το παιζει. Ανοιξα το καλυμα και βοηθοντας το με το χερι ανασηκωνεται και παιζει το cd. Ανασηκωνεται χωρις "βια" και χωρις να σκαλωνει καπου. Αν θελετε καποια αλλη πληροφορια για βοηθεια μου λετε.

Reaction score
44
Η λυση για "μενα" ηταν να ψεκασω μια μπατονετα με belt dressing spray δηλ. με σπρευ για ιμαντες και να αλοιψω με αυτην τον ιμαντα (ενα λαστιχακι δηλαδη) και ως εκ θαυματος το υποσασι αρχισε να δουλευει κανονικα!!!!! Τελικα τι κανει αυτο το σπρευ; Δινει μια καλη προσφυση με τα ραουλα στα οποια δουλευει!!!!

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.109
Εβαλες το θεμα σου σε 17 φορουμ οπου τελικα το προσεγγιζεις σαφως με τον πιο λαθος τροπο ...απλα αλλαζεις το λαστιχακι

Reaction score
44
Εβαλες το θεμα σου σε 17 φορουμ οπου τελικα το προσεγγιζεις σαφως με τον πιο λαθος τροπο ...απλα αλλαζεις το λαστιχακι
Το εβαλα σε πολλα φορουμ ωστε να λαβω υπ' οψιν τις πιο πολυ ομοιες απαντησεις. Ειναι και αυτο μια λογικη μεθοδος. Εν πασει περιπτωσει την λυση την εδωσα μονος μου μεχρι να αλλαξω λαστιχακι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ