Προβλημα στη HOL;;;;

Reaction score
14
Γεια σας

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο (το σταθερό) έβαλα προχθές στο σπίτι μου σύνδεση hol και ….έχω τηλέφωνο μόνο εκεί που είναι το ρουτερ. Στα υπνοδωμάτια πχ δεν έχω τηλέφωνο ΚΑΘΟΛΟΥ παρά όταν το σηκώσω το ακουστικό κανει “γρχχχ» λες και έχει βρογχικά! Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο ουτε να μιλήσω στα άλλα δωμάτια καλεί αλλά όταν το σηκώσω κανει σαν να καλεί και δεν μπορώ να πάρω νούμερο εκτός από το σαλόνι που είναι το ρουτερ. Τι να κανω;;;; Τι χρειάζεται;;;; πως θα το λύσω αυτό το θεμα γιατί έχω πελαγώσει….

Κάποια βοήθεια;;;;;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.639
Απάντηση: Προβλημα στη HOL;;;;

Έχεις βάλει σε κάθε συσκευή τέτοιο φίλτρο:

Reaction score
39
Mάλλον χρειαζεσαι ένα μικρο φιλτρακι ανάμεσα στην τηλεφωνικη συσκευη και την πριζα του τοίχου. Επιβεβαίωσέ το στην τεχνική υπηρεσία της HOL.

Reaction score
14

δεν εχω βαλει φιλτρακι... να βαλω σε ΟΛΑ τα δωματια που εχω τηλέφωνο;;;

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.639

δεν εχω βαλει φιλτρακι... να βαλω σε ΟΛΑ τα δωματια που εχω τηλέφωνο;;;

Ναι οπωσδήποτε.

Reaction score
14

Έβαλα τελικά φιλτράκια στα δευτερύοντα τηλέφωνα και έχω σύνδεση.....
Ομως παρουσιάστηκε ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ πρόβλημα! ενω όταν περνω τηλέφωνο απο το πρωτευων βγένει στην αναγνωριση του αποδεκτη τηλέφωνο (εκει που περνω) το κανονικό μου νουμερο τηλεφωνου. ενω οταν περνω απο τα αλλα δευτερεοντα τηλέφωνα βγένει ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!!
δεν ξερω τι συμβενει και ασφαλώς δεν θέλω να χρεωνω το αγνωστο αυτο νουμερο....
τι να κανω;;;;;;

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.639

:111:

Reaction score
1

Μήπως σου έχουν δώσει δύο γραμμές τηλεφώνου ;

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.639

Μήπως έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με τις τηλεφωνικές γραμμές

της πολυκατοικίας και έχεις και γραμμή κάποιου άλλου διαμερίσματος;

Reaction score
39
Πιθανότατα σου εχουν δωσει και δευτερο νούμερο στο πακέτο που εχεις πάρει. Ευκολα το τσεκάρεις ρωτώντας την εταιρεία. Αν εχει συμβει αυτο , ο λογαριασμος ειναι και παλι ενας που πληρωνεις, απλά υπάρχει μια μικρη επιπλεον χρεωση για το δευτερο νούμερο. Για να εχουν μπερδευτει οι γραμμες χλωμο το βλέπω. Θα σε καλούσαν άσχετοι...

Reaction score
14

Παίρνω τηλέφωνο απο το κινητό σου στο νεο νουμερο (αυτο που βγαίνει στο δευτερυων τηλέφωνο) και κτυπάνε και τα δυο τηλέφωνα!!!!!! (και το το πρωτευων με το κανονικό νουμερο) λες και ειναι στοιχειομένα!!!!!
Να παρω τηλεφωνο την εταιρια μήπως μου χρέωσουν και 2ο νουμερο και ψαχνωμαι μετά εγω;;;;;;

Reaction score
1

Παίρνω τηλέφωνο απο το κινητό σου στο νεο νουμερο (αυτο που βγαίνει στο δευτερυων τηλέφωνο) και κτυπάνε και τα δυο τηλέφωνα!!!!!! (και το το πρωτευων με το κανονικό νουμερο) λες και ειναι στοιχειομένα!!!!!
Να παρω τηλεφωνο την εταιρια μήπως μου χρέωσουν και 2ο νουμερο και ψαχνωμαι μετά εγω;;;;;;
Μην ανησυχεις οταν το τηλεφωνο είναι πανω στο ρουτερ (voip) η hol δινει και δευτερο νουμερο .Δε χρεωνεσαι τιποτα παραπανω, έτσι είναι και το δικο μου.

Reaction score
0

Εγώ έχω μια απορία αν το voip τηλέφωνο τελικά βολεύει. Υπάρχουν αξιόπιστα voip τηλέφωνα; Επηρρεάζεται η ποιότητα του ήχου από το γεγονός ότι το τηλέφωνο το ίδιο είναι voip;

Από τα λίγα που ξέρω δε μου φαίνεται και πολύ μεγάλο προνόμιο το voip τηλέφωνο, αφού αν θέλω voip στο pc μου έχω και skype. :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.234
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ