Προενισχυτής των $5......

Reaction score
0
Ρε τι λέτε ρε...?? Θα μας τρελλάνουν αυτοί....

Κλίκ μη..!!

Συγκρίνουνε λέει 3 προενισχυτές για μικρόφωνα....
Και βάλανε λέει ειδικούς να ακούσουν. Ο ένας 1500$ ο άλλος 200$ και ο 3ος 5$.
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.... Τώρα τί μπορείς να ακούσεις απο ένα stream...

Τα αποτελέσματα - τους - εδώ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.518
Απάντηση: Προενισχυτής των $5......

Ρε τι λέτε ρε...?? Θα μας τρελλάνουν αυτοί....

Κλίκ μη..!!

Συγκρίνουνε λέει 3 προενισχυτές για μικρόφωνα....
Και βάλανε λέει ειδικούς να ακούσουν. Ο ένας 1500$ ο άλλος 200$ και ο 3ος 5$.
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.... Τώρα τί μπορείς να ακούσεις απο ένα stream...

Τα αποτελέσματα - τους - εδώ.
Μάλλον πρέπει να μάθετε πράγματα που αγνοείτε, και όχι να ξεχάσετε αυτά που ξέρετε - σόρρυ για τη χρήση 2ου προσώπου ε; Και ένα από τα βασικότερα είναι η Ιστορία της Τεχνολογίας. Πάντως το έχω δει το έργο αρκετές φορές. Κι όσοι δεν εννοούν να το χωνέψουν, ξεροκαταπίνουν, αλλάζουν δυό τρία χρώματα, περνούν καναδυό μέρες, και μετά ξαναρχίζουν το ίδιο τροπάρι, αυτό παίζει έτσι για τα λεφτά του, το άλλο παίζει αλλιώς για τα λεφτά του, και η ζωή συνεχίζεται. Δύσκολο μάθημα η Ιστορία της Τεχνολογίας, και ευρύ, και για να μάθεις πρέπει να το θες, αλλιώς είναι μάταιος κόπος... Τα ίδια συμβαίνουν και με τους βιντεοπροβολείς. Πας και πειράζεις λίγο την ισορροπία του κόκκινου, τους βάζεις να δουν πλάνα μέσα στα χιόνια και σου λένε "αφού δεν το πείραξες, εντάξει παίζει, πλάκα μας κάνεις;" Χο, χο, χο...

Reaction score
150
Ε τότε να μείνω με τον Onkyo 905 και να μην ζαχαρώνω τον Εlectrocompaniet EC 4.9 αν και τη balanced συνδεσμολογία ήθελα γιατί για τα άλλα καρφί δεν μου καίγεται. Α μου αρέσει και εμφανισιακά και πάει με τους NEMO μου.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.227

ΚΑΛΑ Ε, ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ !!!!

Μεγαροπαιδευμενοι, νοτρνταμοργανοπροσκυνήσαντες και στραντιβαριέμπειροι ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ! :624:

3-1-2 3-1-2 3-1-2 3-1-2 3-1-2 3-1-2

Χαϊεντάδες φωνάχτε με, με σεβασμό, για 'χτιμήσεις.

Τα αυτιά μου τά έχει αγγίξει ο Μίδας!
Τα έχει αγγίξει ο Μίδας!
Τα έχει αγγίξει ο Μίδας!
:201: ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ Ο ΜΙΔΑΣ! :201:

Νυν απολύεις... :612:

ΑΥΤΟΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΑ!!!

Reaction score
0
Βρε παλουκάρι.... δεν κατάλαβα...

για εξήγα το και σε μας, γιατί...... δεν πιάνω καλά...:139::137:

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.227

Τι δεν πιανς παλουκαρμ;

Στα 1 και 2 υπερτσιρίζουν τα συριστικά. Και στο 3 τσιρίζανε (μέσα από τα υπεραναλυτικά και υπεραποκαλυπτικά αυτοενισχυόμενα PRIMAX των 28 EU για το PC μου, όπου τα πάντα τσιρίζουν), αλλά στα δύο πρώτα τα συριστικά ήταν σαν ξένο σώμα - ελαφρά πιό ξένο δε, στο 2.

Επίσης:
Στην πρώτη πρόταση του ομιλητή, το 2 είχε φανερά περισσότερο μεσοχαμηλό, πλην όμως παχύ, δυσάρεστο και υποελεγχόμενο, κάτι που στα 3ιντσα γούφερς των PRIMAX δεν μπορούσε παρά να αποκαλυφθεί.
Άρα το 2 φθηνότερο του 1.

Από την άλλη η φωνή από το 1 παραέβγαινε άδεια για νάναι φυσική, κάτι που ανίχνευσα αμέσως λόγω συσσωρευμένης εμπειρίας εκ των συστηματικών αντιπαραβολών των PRIMAX με ζωντανά ακούσματα Οπερας στο Μέγαρο.
Άρα το 1 όχι ακριβότερο του 3.

Συνεπώς PRIMAX + Kolofardia + Live's xperience verdict is:

3 - 1 - 2 (3 ιζ δι μοστ εξπένσιβ παλουκαρμ)

:201: :201: :201:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.227
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος