Προπομπος με το αυτοκινητο...τι εξοπλισμο χρειαζομαι;;

Reaction score
1
Kαλημερα παιδια εχω μια απορια στο εξης θεμα:
Καποιος φιλος που εχει εναν χωρο θεατρου μου ειπε να του κανω διαφημηση γτ θα φερει θεατρο σκιων...προπομπο δηλαδη...

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω απο εξοπλισμο τι χρειαζομαι, ξερω μονο πως θελω μια κορνα αλλα απο εκει και περα δεν ξερω τι αλλο....
Θα ηθελα να με κατευθεινεται λιγο και να μου δωσετε 2 3 παραδειγματα για το τι χρειαζομαι και πως θα τα συνδεσω.....

Η διαφημηση θα πεζει απο το cd player του αυτοκινητου το οποιο βγαζει 2 rca πισω απο εκει και περα ομως τι;;; πω; θα ακουστει στην κορνα....
Για βοηθειστε λιγο ρε παιδια....
Ευχαριστω

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Προπομπος με το αυτοκινητο...τι εξοπλισμο χρειαζομαι;;

Τα RCA που έχει η πηγή σου είναι για σύνδεση ενισχυτή. Αν υπάρχει εγκατεστημένος θα μπορούσες να ενώσεις ηχεία κι όχι σκέτες κόρνες. Όμως στο αυτοκίνητο πρέπει να είναι αναμμένος ο κινητήρας κάτι που δεν ενδείκνυται.

Αν υπάρχει ρεύμα καλύτερα γίνει σύνδεση ενός οικιακού συστήματος.

Reaction score
1

ρωτησα πριν λιγο αυτον τον φιλο μου και μου ειπε να παρω εναν 12volt ενισχυτη....αυτο μονο
Αυτος μπορει να συνδεθει με καποιον τροπο στο cd player;; στον δωδεκαβολτο κουμπωνουν καλωδια απο την κορνα;;

Μια πιθανη συνδεσμολογια που μου ερχετε εμενα ειναι....

Ο δωδεκαβολτος να δυνδεθει με rca (με καποιον τροπο) στο cd
στον δωδεκαβολτο να βαλω τα καλωδια απο την κορνα που βγαινουν

Μπορουμε να βρουμε καμια φωτογραφια απο κανεναν δωδεκαβολτο απο πισω ομως για να δω τις συνδεσεις;;

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

ρωτησα πριν λιγο αυτον τον φιλο μου και μου ειπε να παρω εναν 12volt ενισχυτη....αυτο μονο
Αυτος μπορει να συνδεθει με καποιον τροπο στο cd player;; στον δωδεκαβολτο κουμπωνουν καλωδια απο την κορνα;;

Μια πιθανη συνδεσμολογια που μου ερχετε εμενα ειναι....

Ο δωδεκαβολτος να δυνδεθει με rca (με καποιον τροπο) στο cd
στον δωδεκαβολτο να βαλω τα καλωδια απο την κορνα που βγαινουν

Μπορουμε να βρουμε καμια φωτογραφια απο κανεναν δωδεκαβολτο απο πισω ομως για να δω τις συνδεσεις;;
Αφού η περίπτωση του οικιακού απορρίφθηκε, πόσα χρήματα θα διαθέσεις για αγορά ενισχυτή?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.092
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21