- Reaction score
- 1
Καλημέρα στο γκρουπ!
Θα ήθελα εαν είναι εύκολο τη βοήθειά/συμβουλή σας καθότι άπειρος.
Το σύστημά μου αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:
Πρόσφατα αντιλήφθηκα ότι ο ενισχυτής μου έμεινε στα χέρια και 99% οφείλεται σε απότομη διακοπή/επαναφορά ρεύματος.
Όσο ο ενισχυτής επισκευάζεται κατάλαβα ότι πρέπει κάτι να κάνω για να προστατέψω το σύστημα μου από τέτοια (πχ. διακοπές ρεύματος και υπερτάσεις) ή αντίστοιχα φαινόμενα.
Τα άνωθεν μηχανήματα είναι συνδεδεμένα σε ένα απλό πολύπριζο. Διαβάζω για πολύπριζα ασφαλείας, φίλτρα ή UPS αλλά ομολογώ κάπως χαώθηκα.
Από την εμπειρία και τις δοκιμές σας έχετε μήπως να μου προτείνετε κάποια λύση σε νορμάλ τιμή;
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Θα ήθελα εαν είναι εύκολο τη βοήθειά/συμβουλή σας καθότι άπειρος.
Το σύστημά μου αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:
- Integrated Amplifier Class D: PS Audio Sprout 100
- Speakers: ELAC Uni-Fi 2.0 – UB52
- Turntable: Technics 1200 MKII
- CD Player: Marantz CD63 MKII KI Signature.
Πρόσφατα αντιλήφθηκα ότι ο ενισχυτής μου έμεινε στα χέρια και 99% οφείλεται σε απότομη διακοπή/επαναφορά ρεύματος.
Όσο ο ενισχυτής επισκευάζεται κατάλαβα ότι πρέπει κάτι να κάνω για να προστατέψω το σύστημα μου από τέτοια (πχ. διακοπές ρεύματος και υπερτάσεις) ή αντίστοιχα φαινόμενα.
Τα άνωθεν μηχανήματα είναι συνδεδεμένα σε ένα απλό πολύπριζο. Διαβάζω για πολύπριζα ασφαλείας, φίλτρα ή UPS αλλά ομολογώ κάπως χαώθηκα.
Από την εμπειρία και τις δοκιμές σας έχετε μήπως να μου προτείνετε κάποια λύση σε νορμάλ τιμή;
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Attachments
-
141,1 KB Προβολές: 0
-
182,2 KB Προβολές: 0