Προτάσεις για πηγή.

Reaction score
2
Προς το παρόν έχω την Pioneer 4700mpb που με έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο 4 χρόνια τώρα ως προς την αναπαραγωγή mp3 από cd (κλασσική ταχύτητα pioneer).
Βέβαια κατά τα αναμενόμενα ο μηχανισμός του cd χάνει την ευθυγράμμισή του κάθε 2 χρόνια και θέλει επισκευή.

Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από έναν JBL GTO 75.4 o οποίος οδηγεί τα ηχεία στις μπροστινές πόρτες και το sub και η πηγή οδηγεί τα πίσω ηχεία. Και επειδή η pioneer στα φθηνά μοντέλα δίνει μόνο ένα σετ rca pre-out (το οποίο παίζει το ίδιο με το rear out), έχω συνδέσει τα πίσω ηχεία στο front της πηγής, ώστε να έχω ένα στοιχειώδη έλεγχο fader.

Θα ήθελα λοιπόν μια πηγούλα (το κατά δύναμην οικονομική) με:
- μέγεθος 1DIN
- usb είσοδο (κατά προτίμηση με καλώδιο από πίσω)
- ξεχωριστή έξοδο pre-out για front και rear/sub
- φωτισμό/χρώματα που να ταιριάζουν με τον amber φωτισμό του ταμπλό του Astra G.

(bluetooth καλοδεχούμενο, αλλά όχι απαραίτητο)

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Προτάσεις για πηγή.

Προς το παρόν έχω την Pioneer 4700mpb που με έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο 4 χρόνια τώρα ως προς την αναπαραγωγή mp3 από cd (κλασσική ταχύτητα pioneer).
Βέβαια κατά τα αναμενόμενα ο μηχανισμός του cd χάνει την ευθυγράμμισή του κάθε 2 χρόνια και θέλει επισκευή.

Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από έναν JBL GTO 75.4 o οποίος οδηγεί τα ηχεία στις μπροστινές πόρτες και το sub και η πηγή οδηγεί τα πίσω ηχεία. Και επειδή η pioneer στα φθηνά μοντέλα δίνει μόνο ένα σετ rca pre-out (το οποίο παίζει το ίδιο με το rear out), έχω συνδέσει τα πίσω ηχεία στο front της πηγής, ώστε να έχω ένα στοιχειώδη έλεγχο fader.

Θα ήθελα λοιπόν μια πηγούλα (το κατά δύναμην οικονομική) με:
- μέγεθος 1DIN
- usb είσοδο (κατά προτίμηση με καλώδιο από πίσω)
- ξεχωριστή έξοδο pre-out για front και rear/sub
- φωτισμό/χρώματα που να ταιριάζουν με τον amber φωτισμό του ταμπλό του Astra G.

(bluetooth καλοδεχούμενο, αλλά όχι απαραίτητο)

Το pioneer 5100 θα σε κάλυπτε σε όλα τα προηγούμενα αλλά απο φωτισμό είναι μπλε και δεν αλάζει. Μια καλή λύση είναι το JVC 901με 30 επιλογές φωτισμού + 30000 αποχρώσεις και συνοδεύετε με usb, 3 preout. Τα 801+701 έχουν 2 preout.
Τα 801+901 έχουν και BT.

Reaction score
2
Απάντηση: Προτάσεις για πηγή.

Συμπαθητικό φαίνεται το JVC. Θα πάω να το δοκιμάσω. Thanks.

Το pioneer το χω δει κι γω, αλλά με ενοχλεί αφάνταστα το πολυχειριστήριο-joystick στα νέα μοντέλα της...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419