Εμείς τι θέλουμε από το στεγνωτήριο?
Μπορούμε να τα έχουμε?
- Να γλιτώσουμε την γκρίνια για τις δουλειές του σπιτιού και ποιός τις κάνει (αυτό ίσως να εμπεριέχει και παντόφλα στο τέλος) ώστε να ασχοληθούμε απρόσκοπτα στην ενσωμάτωση και άλλων Sub στον χώρο μας, τις μετρήσεις του DSP, αλλά και τις αλλαγές που μπορούν να αποφέρουν στον ήχο μας κάτι καινούργια φιδοκαλώδια που αγοράσαμε ή δανειστήκαμε (στην καλύτερη των περιπτώσεων)...
- Να γλιτώσουμε την μανούρα, ρούχα απλωμένα στα καλοριφέρ, ρούχα που μύρισαν από το τζάκι του γείτονα, ρούχα που έγιναν σαν ξυλάγκουρα, ρούχα που δεν στεγνώνουν στην ταράτσα 3 μέρες τώρα, ένα πολύτιμο βρακί που χάθηκε από το άπλωμα στο μπαλκόνι λόγω αέρα, την φασαρία από τον αφυγραντήρα που στεγνώνει τα ρούχα στο σαλόνι (που εγώ τον συνιστώ ανεπιφύλακτα αλλά αυτά τα έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν)
- Να έχουμε μοσχομυριστά αφράτα στεγνά καλοσιδερωμένα ρούχα χωρίς κόπο...
- Εάν είμαστε υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί αυτοκινήτων κλπ να μην μας προδίδουν τα λάστιχα των εσωρούχων και φαίνεται ο κ@λος μας...
Φυσικά, απλά θα ασχοληθούμε λίγο με δυο τρία πραγματάκια και μετά τα πράγματα θα πάρουν τον φυσικό τους δρόμο.
Σχεδόν όλα τα ρούχα μου έχουν do not dumble dry. Είναι απλά βαμβακερά ή πολυεστέρα ρούχα. Φουτερ, φόρμες κλπ. Ακόμα και φανέλες. Το 90% των ρούχων.
Μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό ή μονο εγώ το παρατηρώ; γιατί έχω κάνει αυτή τη συζητηση και με γνωστούς μου και μου λένε όχι όλα μέσα τα βάζω.
Οπότε αν θα το ακολουθώ αυτό που λές, στην ουσία το αγοράζω μονο για πετσέτες. Ή θα πρέπει να αγοράζω πιο ακριβά ρούχα; (δεν είναι απ τη λαική