Προτασεις για αγορα Dvd

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους. Πριν κανω register στο avsite διαβασα αρκετα το φορουμ και πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια απο ολους. Συγχαρητηρια.

Προσφατα αγορασα τον yamaha rxv-650 και ηχεια τα Klipsch RF25. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ιδιαιτερα απο τα ηχεια. Θελω να εξοπλισω το συστημα μου με ενα dvd και εδω θα ηθελα τη συμβουλη σας. Το συστημα προοριζεται για home cinema με μια τηλεοραση lcd. Ωστοσο το dvd θελω να ειναι καλο και για μουσικες ακροασεις. Προβολεα δεν θα βαλω. Περιπου προτιθεμαι να διαθεσω 200 € για dvd. Περιμενω τις γνωμες σας.

Reaction score
0
Καμμια γνωμη?
Αφου εψαξα λιγο στο internet υποψηφια μοντελα εινα:
Samsung HD 850
Pioneer 585 AS
Denon 1720

Μεταξυ αυτων καποια γνώμη?

Reaction score
5
Σε θέματα ποιότητας σε γενικές γραμμές τα pioneer προσφέρουν πάντα κάτι περσότερο στην κατηγόρια τιμής που κινούνται, δίχως να έχω προσωπική άποψη για τα συγκεκριμένα.

Reaction score
1
Προσφατα αγορασα τον yamaha rxv-650 και ηχεια τα Klipsch RF25. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ιδιαιτερα απο τα ηχεια.
Αρκετά ευχαριστημένος; Δηλαδή τι ακριβώς δεν σου κάθησε όπως θα ήθελες;

Για μουσική Πάντως ίσως να πήγαινα στην θέση σου για τον 1720.

Reaction score
0
Προσφατα αγορασα τον yamaha rxv-650 και ηχεια τα Klipsch RF25. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ιδιαιτερα απο τα ηχεια.
Αρκετά ευχαριστημένος; Δηλαδή τι ακριβώς δεν σου κάθησε όπως θα ήθελες;

Για μουσική Πάντως ίσως να πήγαινα στην θέση σου για τον 1720.
Μου εκατσε μια χαρα το συστημα. Απλα επειδη τα ηχεια ειναι στο στρωσιμο δεν τα εχω τσιτωσει ακομα για να εχω πληρη αποψη.
Μεχρι στιγμης ειναι αριστα.

Reaction score
34
Αυτο το philips (με HDMI) είναι το 5900 και έχει τοσο (138 ευρω). Το έχει και ο Κοτσόβολος νομίζω με 145 ευρώ.

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.684
nikos007 κατα την γνωμη μου πρεπει το player να ειναι η να μπορεις να το κανεις ευκολα region-macrovision free

πχ το samsung 950 μετα το σπασιμο κανει upconvert και απο τα component
1. With tray empty press repeat key
2. press keys 5-7-5-3-8.
3. 2 will appear on screen press 9 for multi-region.

This worked first time no problems.
hacking the player not only allows it to play any region, it also allows you the option to select NTSC or PAL which where previously unavailable(although i have left mine on PAL and have had no problems playing region 1 or 2 discs at all with no noticable difference in picture quality) and it gives you the full range of upscaling options (upto 1080i) previously unavailable.

κοιτα και το Oppo 971

και το μικροσκοπικο Toshiba SD-350E που σπαει ετσι

Multi region through remote:
1 Open Tray
2 Key "2403960"
3 key "enter" repeatedly to go to region "9"
4 close tray

Reaction score
0
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Τελικα πηρα το Denon 1720.
Επαιξα ταινια με ηχο απο τις κολωνες και αρχισα να νιωθω σιγα σιγα τη δημιουργια το home cinema.
Μια ερωτηση. Ηχο για τις ταινιες να παρω απο την οπτικη η την coaxial?

Reaction score
0
Προσωπικα δεν νομιζω οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα απο οπτικη και coaxial.Αν και παντα κατα την προσωπικη μου γνωμη προτιμω coaxial χωρις ομως να ακουω τρομερες διαφορες με οπτικη.

Reaction score
147
στα χαρτια και γενικα ολοι λενε οτι η coaxial ειναι πολυ καλυτερη απο την οπτικη.αλλα σε σε μικρα συστηματα δεν νομιζω να υπαρχουν διαφορες.εχω κανει εναλαγη απο οπτικη σε coaxial και σε dolby digital δεν ειδα διαφορα.

δεν εχω δει ποτε σοβαρο συστημα παντως με οπτικη :)

Reaction score
5
Η σύνδεση Optical έχει πιο ξερά και επιθετικά πρίμα (τουλάχιστον όπως το άκουσα στο συστημά μου).
Οπότε η γνώμη μου είναι Coaxial.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.210
Members
38.307
Νεότερο μέλος
lntalis75