Πρόβλημα αναπαραγωγής από SD card

Reaction score
39
Καλησπέρα σας,
πρόσφατα εγκατέστησα στο αυτοκίνητο μου , μια οθόνη multimedia κινέζικη. Φόρτωσα λοιπόν μια sd card 32 GB για να μην ασχολούμαι με cd. Έφτιαξα δοκιμαστικά 5 φακέλους με μερικά mp3 και την έβαλα προς δοκιμή. Όταν πατάω απευθείας το εικονίδιο "μουσική" από το "desktop", μου βγάζει μια μικτή λίστα από όλα αυτά που έχω στους φακέλους , αλλά εμφανώς μικρότερη. Μπαίνω λοιπόν μετά από τη "διαχείριση αρχείων" βλέπω την κάρτα...βλέπω τους φακέλους, προσπαθώ να παίξω ένα οποιοδήποτε αρχείο mp3 και στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα : " το format δεν υποστηρίζεται". Ορισμένα (πολλά) από τα αρχεία , στην πρώτη περίπτωση αναπαράγονται κανονικά (mp3 / 128kbps - FAT 32). To λειτουργικό είναι android 4.4.2 . Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ή απλά είναι θέμα....κινέζικο? Ότι και να έψαξα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Last edited:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Αντωνάκη , τι ''ράτσα'' είναι η οθόνη?
Ρωτάω γιατί έχω συνεργάτη που φέρνει απ την Κίνα τέτοια πράγματα.
Κι επειδή , σίγουρα θα ξέρει περισσότερα από μένα , λέω όταν τον ρωτήσω , να έχω λεπτομέρειες.

Reaction score
39
Καλημέρα Νίκο,
κρίμα , αν το ήξερα θα σε ρωτούσα. Μάρκα δε βλέπω, ο κωδικός της οθόνης είναι 6206. Φοράει ΜΤΚ 8127 , quad core cortex A7, 1,3.
Σε γενικές γραμμές για κινέζικο μια χαρά βέβαια είναι. Αν ξέρει κάτι όμως ο δικός σου θα βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ Νικολάκη.

Attachments

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Καλημέρα Νίκο,
κρίμα , αν το ήξερα θα σε ρωτούσα. Μάρκα δε βλέπω, ο κωδικός της οθόνης είναι 6206. Φοράει ΜΤΚ 8127 , quad core cortex A7, 1,3.
Σε γενικές γραμμές για κινέζικο μια χαρά βέβαια είναι. Αν ξέρει κάτι όμως ο δικός σου θα βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ Νικολάκη.
Ωραίες φωτό ρε γιατρέ!
Ο Κοτσίδης τις έβγαλε? :p

Για πες Αντώνη, είναι αυτή που λέει ο ΜAD?

Reaction score
15
Απλά ξέχασε τους φακέλους γράψε όλα τα τραγούδια χύμα στο root directory.

Reaction score
39
Ναι αυτή είναι , Νικολάκη οι φώτο είναι τραβηγμένες σε studio :laugh::laugh::laugh:. Φίλε johzaf θα το δοκιμάσω. Αλλά με αυτό τον τρόπο δε θα μπορείς βέβαια να έχεις χωριστά τα cd . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT