Πρόβλημα με Denon 3802

Reaction score
1.594
Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει όταν δεν μου εμφανίζεται το setup menu του ενισχυτή ? Προσπαθώ μάταια εδω και μέρες να μπώ στα settings και παρά τις όποιες προσπάθειες, αποτέλεσμα δε βλέπω :( :( :(

Υπάρχει άλλος τρόπος ?

κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Reaction score
7
1. Το monitor out ειναι σημα video ή s-video, επειδη μονο σε αυτα το βγαζει
2. Δες αν εχει επιλογη video off o ενισχυτης
3. Δοκιμασε να κανεις ενα reset στον ενισχυτη (θα χασεις ρυθμισεις)

Reaction score
1.594
Δοκίμασα να κανω reset all μέσω του remote και έδειξε οτι όλα έγιναν κανονικα. Επι της ουσιας όμως στον ενισχυτή δεν άλλαξε τίποτα. Εξακολουθώ να μη βλέπω το setup μενου στην οθόνη. Την επιλογή video-off δε τη βρήκα πουθενά στο manual.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.718
Στη οθονη του ενισχυτη δεν το εμφανιζει ? Πολυ περιεργο.........
Η οθονη αναβει παντως (?) Γιατι δεν ρωτας στην Denon ?
Επισης στο Εγγλεζικο φορουμ εχει θεμα μονο με Denon :wink:

http://www.avforums.com/forums/forumdisplay.php?f=184

Ποιο παλαια το εβλεπες ?

Reaction score
0
η denon εχει την φοβερη ιδιοτητα να κατασκευαζει μαγικες συσκευες
πριν 2 χρονια περιπου αποφασισα να αγορασω ενα 3805 sorry if I am wrong
επειδη δεν ημουν fan της denon εφερα ενα γνωστο να με βοηθησει που και αυτος ειχε ενα 3805
δυστηχως δεν μπορεσε να με βοηθησει αν και γνωστης .Αποφασισα λοιπον να απευθυνθω στην αντιπρ/ια
Ετσι και εγινε εφτασε ο κυριος παναγωπουλος να μπορεσει να μου ανοιξει το μενου που δεν ανοιγε σε 4 τηλεορασεις και 1 infocus 4800 τον πηγα την αλλη μαρα πισω και σε καποιες τηλεορασεις ανοιγε το μενου
και σε αλλες οχι .Αλλαξα τον denon με κατι αλλο και ημουν μια χαρα .Οταν το ειπα στους 2 φωτεινους
παντογνωστες απο τα 2 μεγαλυτερα ελληνικα περιοδικα μου ειπαν πως κανω λαθος και τους ειπα .Αν μου φερετε οποιδηποτε 3805 και ανοιξει το μενου του στις τηλεορασεις μου η στον προβολεα μου τα μηχανακια μου σας τα χαριζω .Που να τολησουν καν να απαντησουν.Για κακη τους τυχη οταν ηρθαν σπιτι μου για φωτογραφηση τους περιμενε ενας 3805,παλευαν τρια τεταρτα αλλα τιποτα μετα το εριξαν σ αυτα που δεν γινονται .Συμπερασμα για τον denon δικο σας, συμπερασμα για τους ψευτες ασχετους ατολμους
δεν χρειαζεται

Reaction score
1.594
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το μενου προσπάθησα να το δω και απο τις 2 εξόδους (s-video & composite) χωρίς αποτέλεσμα ακόμη. Χθές έκανα μια ακόμη προσπάθεια και έκανα όλες τις συνδέσεις απο την αρχή, μάλιστα πήρα την s-video και την συνέδεσα στην tv. Τίποτα !! :( :(

Η οθόνη του ενισχυτή ανάβει κανονικά, το remote δείχνει οτι στέλνει σήμα (φαίνεται μέσω της lcd) που έχει όμως μενού δεν έχω καταφέρει να δω πουθενά. Στο μενού είχα μπεί παλαιότερα για τις σχετικές ρυθμίσεις ή καθε φορά που αλλαζα κάτι στο configuration. Έχω στείλει ήδη email στην Κινοτεχνική όμως δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη...

Reaction score
1.594
Δυστυχώς παρά τις όποιες προσπάθειες (ειδικών, ελληνικών & ξένων forums) εξακολουθώ να μη βλεπω το setup menu του 3802. :? :?

Το feedback που έχω άπο όλους είναι για το πόσο περίεργοι είναι οι denon, το remote που έχουν κλπ κλπ.
Η μόνη ελπίδα είναι η Κινοτεχνική στην οποία έχω απευθυνθεί ήδη και με παρέπεμψαν για την Δευτέρα. :(

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.787
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo