Πρόβλημα που σκέφτηκα...

Reaction score
62
Φτιάχνω ένα dedicated μόνο για ταινίες (το έχω ξαναπεί έτσι???). Τα χρώματα τα βρήκα. Το πανί και τα κλαπατσίμπανα στον Ανδρέα (κάποια στιγμή) και ήθελα να του βάλω και κανα 2-4 αφίσες στους τοίχους για την ατμόσφαιρα ρε γαμώτο!! Για να φαίνονται όμως όμορφες, πρέπει να τις βάλω σε γυαλί και όχι χύμα!! Το θέμα όμως είναι ότι με το γυαλί θα έχω ανεπιθύμητες αντανακλάσεις, όταν παίζει ο προβολέας ταινία, επομένως τσάμπα το σκούρο χρώμα στους τοίχους...και ερωτώ: Υπάρχει κάποιο υλικό (πλεξιγκλάς π.χ) αρκετά μάτ, που να μπρορώ να βάλω τις αφίσες, ή καλύτερα να τις αποφύγω τελείως σε ένα τέτοιο χώρο????

Reaction score
383
Εαν πρεπει να βαλεις αφισες, μπορεις να βαλεις σκουρο γυαλι. Δεν θα φαινονται οι αφισες ομως ετσι!

Δεν πιστευω να χρειαζεται να φτιαξεις κι αλλο την ατμοσφαιρα...Σκουροχρωμο δωματιο φτιαχνεις, δεν ειναι αρκετο αυτο για ατμοσφαιρα?

Βαλε ενα-δυο ταμπελιτσες για DD, THX,κλπ που ειναι και μαυρο χρωμα.
Τις αφισες κρεμασε τες διπλα στην εκδοση εισιτηριων !!

Reaction score
0
Υπάρχει σίγουρα matt τζάμι, σε κάποιο καλό "κορνιζάδικο" θα σου κόψουν. Θυμάμαι πολύ καθαρά την εικόνα ενός matt κάδρου με Star Wars poster στο παιδικό μου δωμάτιο :).

Reaction score
34
Υπάρχει ματ γυαλί 4ων χιλιοστών (για να είναι ελαφρύ) στο εμπόριο σε τζαμάδες και σε μαγαζια τυπου "ΑΦΙΣΟΡΑΜΑ" και μαγαζια με κορνίζες. Στο λέω γιατι είχα βρει τέτοιο γυαλί για έναν τύπο που έφτιαχνε παζλ και μάλιστα στο δινουν και σε μεγάλες διαστάσεις. Εχει δε, ελάχιστη έως καθόλου ανάκλαση φωτός. Σιγουρα κανει γι' αυτό που θες.

Reaction score
41
Δημήτρη, δοκίμασε γυαλί που στην μπροστινή του όψη να είναι αμμοβολισμένο.
Υπάρχουν διαβαθμίσεις αμμοβολής. Πάρε μια αφίσα μαζί σου και έλεγξε σε ποια περίπτωση βλέπεις και την αφίσα αλλά και δεν έχεις αντανακλάσεις

Reaction score
14
Απάντηση: Πρόβλημα που σκέφτηκα...

xm.....και ψάχνω για δύο πολυθρόνες...!!

Reaction score
62
Παιδιά ευχαριστώ πολύ!! Είμαι ήδη στα φτιαξίματα και θα βάλω και φωτογραφίες σύντομα. Μην φανταστείτε καλα τρελό δωμάτιο, αντιθέτως. Απλά θα ήθελα τις παρατηρήσεις σας, τώρα που μπορεί να διορθωθεί κάτι!!

Reaction score
4
Ρίξε μια ματιά και ΕΔΩ παλικάρι μου!!!! :happy_4: :happy_6:
Αυτα τα ΕΔΩ να τα αφησεις εσυ!
Εχεις αλλα εξοδα λεμε τωρα.. (Μπιμπερο σαλιαρες καρεκλακια καροτσακια φτουτοκρεμες παμπερς κουδουνιστρες κρεβατακια ρουχαλακια παπουτσακια κτλ κτλ) :crazy_3: Ουτε που να την κοιτας την σελιδα αυτη! Ειναι ΜΕΓΑΛΗ παγιδα !!! :happy_5:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza