- Reaction score
- 0
ΗΡ Compaq Mini 311 c- 1150 ev Σαν καινούριο 11 , 6 '' μόνο 1,48 κιλά με Windows 7 Home Premium γνήσια απο την εταιρία και πολύ καλές προδιαγραφές, σαν μεγάλο Laptop. Με κάρτα γραφικών Nvidia ion 512 Mb και μνήμες 3 Gb ddr3 Dual Channel και hdmi εξοδο για ταινίες και Gaming σε FullHD. Ψαξτε το στο ιντερνετ και στο Youtube, είναι το γρηγορότερο netbook της αγορας. Κατάλληλο για Gaming σε εξωτερικους χώρους με Led οθόνη Cristal Clear. Αυτονομία μέχρι και 5 ώρες. Χωράει σε σχολική τσάντα πολύ άνετα και είναι πανάλαφρο. Έχει ελάχιστες ώρες χρήσης είναι σαν καινούριο., To laptop πωλείται λόγο του ότι ήταν δώρο απο γνωστό και το χρησιμοποίησα ελάχιστα αφου έχω πύγρο στο σπίτι!!!
Ψάξτε στο youtube τα παιχνίδια που παίζει για να εντυπωσιαστείται, και είναι μόνο 11,6 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ!!!!
Η μνήμη αγοράς του ήταν 1 Gb και το έχω αναβαθμήσει με μία 2 Gb που δουλευει Dual Chanel 1333Mhz απο το e-shop με 60 ευρό με εγγύηση ευ όρου ζωής!!!
Ενόείται πως περιλαμβάνεται στην τιμή!!!! Το λάπτοπ στο Skroutz πωλείται ακόμα 430 χωρίς την μνήμη!
Επίσης είναι ακόμα στην εγγύηση για περίπου 1 μήνα ακομα!!!!!!!!!!! Αν αγοραστεί απο καποιον και επιθυμει μπορεί να επεκτύνει την εγγύηση απο την επίσημη αντιπροσωπία για αλλα 2 ΧΡΟΝΙΑ!!
Δίνεται ΠΛΗΡΗΣ συσκευασία ακομα και με τα ναιλον!! Ευχαριστώ πολυ!!!!
Τηλέφωνο: 6987288502
Tiμή 320 ευρώ

Ψάξτε στο youtube τα παιχνίδια που παίζει για να εντυπωσιαστείται, και είναι μόνο 11,6 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ!!!!
Η μνήμη αγοράς του ήταν 1 Gb και το έχω αναβαθμήσει με μία 2 Gb που δουλευει Dual Chanel 1333Mhz απο το e-shop με 60 ευρό με εγγύηση ευ όρου ζωής!!!
Ενόείται πως περιλαμβάνεται στην τιμή!!!! Το λάπτοπ στο Skroutz πωλείται ακόμα 430 χωρίς την μνήμη!
Επίσης είναι ακόμα στην εγγύηση για περίπου 1 μήνα ακομα!!!!!!!!!!! Αν αγοραστεί απο καποιον και επιθυμει μπορεί να επεκτύνει την εγγύηση απο την επίσημη αντιπροσωπία για αλλα 2 ΧΡΟΝΙΑ!!
Δίνεται ΠΛΗΡΗΣ συσκευασία ακομα και με τα ναιλον!! Ευχαριστώ πολυ!!!!
Τηλέφωνο: 6987288502
Tiμή 320 ευρώ