Πωλείται ενεργό ηχείο Minipod Bluetooth

Reaction score
122
Πωλείται ενεργό ηχείο MiniPod Bluetooth MK2 με τηλεχειριστήριο και όλα τα παρελκόμενα και τις συσκευασίες. Χρώμα κόκκινο. Εταιρεία Podspeakers (Scandyna).

Πρακτικά σε κατάσταση καινούριου. Ζευγαρώνεται με ένα ίδιο* ή με την παθητική εκδοχή του, το MiniPod MK4. Σύνδεση Bluetooth (aptx), οπτική και αναλογική. Έξοδος για subwoofer. Με καμπίνα όπου επανέρχονται οι υαλοίνες όπως στο αρχικό Blueroom Minipod.

Ήχος: Κριτική avmentor.

Φωτογραφίες από προς πώληση δικό μου:

DSC_0125.JPG DSC_0126.JPG DSC_0129.JPG DSC_0130.JPG DSC_0131.JPG

Προδιαγραφές εδώ.

Τιμή 200 ευρώ.

*Δεν συνιστώ τη χρήση 2 ενεργών minipod Bluetooth MK2 λόγω καθυστέρησης ήχου σε βίντεο. Συνιστώ τη χρήση μόνο ενός ενεργού minipod Bluetooth MK2 και ενός παθητικού MiniPod MK4.
Αγόρασα 2 ενεργά minipod Bluetooth MK2 και αντιμετώπισα το παραπάνω πρόβλημα .Έτσι αναγκάστηκα να αγοράσω και ένα παθητικό, να κρατήσω το ζεύγος (ενεργητικό Bluetooth MK2 - παθητικό MK4) και να πουλάω το εν λόγω που περισσεύει.

Reaction score
122
Η αγγελία εξακολουθεί να ισχύει για το MiniPod Bluetooth MK2 στα 200 €.

Στο δικό μου έχω συνδέσει μέσω optical in τηλεόραση και xbox (μέσω της tv). Έχω συνδέσει και το pc μέσω bluetooth και υπάρχει και αναλογική είσοδος για κάρτα ήχου ή dac. Το μπάσο του είναι φοβερό σε ταχύτητα και όγκο. Περίπου ως 50 Hz η έκταση αλλά έχει και έξοδο για subwoofer.

Για την αγορά του παθητικού MiniPod MK4 υπάρχουν 2 καταστήματα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τιμή 269 €. Υπάρχουν και επιλογές από το εξωτερικό. Όταν υπάρξει ενδιαφέρον τα συζητάμε αυτά.

Reaction score
122
Ευτυχισμένο 2020 σε όλους!

Η αγγελία εξακολουθεί να ισχύει για το MiniPod Bluetooth MK2 στα 200 €

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.107
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo