Πωλείται Hi End προενισχυτής Cambridge AZUR 840E σαν καινούργιος!

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.684
Πωλείται ο Hi End προενισχυτής Cambridge AZUR 840E, χρώματος μαύρου, σαν καινούργιος με όλα τα manual, τηλεχειριστήριο, φάκελος για την σκόνη και το κουτί του. Ο προ ανοίκει σε φίλο, είναι αγορασμένος από Αγγλία πριν ένα χρόνο περίπου και είναι σε ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΗ λειτουργική και εμφανησιακή κατάσταση. Φωτογραφίες του θα ανεβάσω μόλις μου στείλει. Η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα με courier αν και προτιμάται η επιτόπου συναλλαγή λόγω του εαυαίσθητου της συσκευής. Ο λόγος πώλησης είναι η χρηματοδότηση επόμενης αναβάθμισης. Τιμή στα 950 Ευρώ.
Επικοινωνία με ΡΜ όπως πάντα.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Θα τον βαστούσα εγώ (ταιριάζει απόλυτα με δύο Electra) αλλά τα οικονομικά μου δεν το επιτρέπουν αυτή την εποχή...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Πωλείται Hi End προενισχυτής Cambridge AZUR 840E σαν καινούργιος!

Γνωρίζεις να μου πεις εάν έχει bypass η pass-through για να τον χρησιμοποιήσω στο Home cinema?

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.684

Μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς ζητάς ώστε να ρωτήσω;
Γιάννης

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.293
Υπάρχει σε μερικούς δικάναλους προ μία είσοδος (Bypass) που όταν επιλεγεί περνάει το σήμα, χωρίς την παραμικρή παρέμβαση, στη έξοδο Line Out.
Αυτό εξυπηρετεί τη χρήση τους σε <<διπρόσωπο>> συστήματα, και οικιακού κινηματογράφου και δικάναλου, επιτρέποντας σου να συνδέσεις εκεί την έξοδο προενίσχυσης του πολυκάναλου ενισχυτή και να περνάς τον ήχο στον τελικό.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.684

ΟΚ, κατάλαβα. Θα το ρωτήσω-ψάξω και θα επανέλθω.
Γιάννης

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Πωλείται Hi End προενισχυτής Cambridge AZUR 840E σαν καινούργιος!

PeterMeni
Είσαι άψογος αυτό ακριβώς είναι που ψάχνω ώστε να μην έχω 2 διαφορετικά συστήματα.
Το project με τα ηχεία τι έγινε ?
Ευχαριστώ

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.684

Καλησπέρα. Φωτογραφίες δεν μου ήλθαν ακόμα (κακώς...) αλλά ήλθε νέα τιμή (καλώς!) στα 850 Ευρώ.
Φιλικά,
Γιάννης

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam