Πωλείται Weiss Minerva

Reaction score
1
Πωλείται Weiss Minerva,ελάχιστα παιγμένο , άστρωτο

Το DAC είναι τελείως καινούργιο.

Τιμή πώλησης:1500Ε

Όχι ανταλλαγές.

Εχει και το τελευταιο software γιατι ειναι απο τα τελευταια μηχανακια

Reaction score
103
Απάντηση: Πωλείται Weiss Minerva

Καλησπερα,να το παμε στα 1400 να το κλεισουμε??

Reaction score
103

Σας εχω στειλει 2 μπ εδω και πολλες μερες.Ενω εχεται συνδεθει στο avsite εξακολουθητε να μην μου εχεται απαντησει στα πμ.Σας εχω πει οτι δεχομαι στην τιμη που το δινεται.Τελικα θα το πουλησεται ή θα πρεπει να κλεισει η αγγελια??

Reaction score
103

Μηπως πρεπει να μεσολαβισει ο συντονιστης της κατηγοριας εδω???Εχω στειλει τοσα post κ τοσο pm και το μονο που περιμενω ειναι μια απαντηση.Φιλε μου μπορει να το μετανιωσες,μπορει να το εδωσες αλλου.Απλα θεωρω αντελως απρεπες οταν ειχαμε μιλησει με πμ και μου λες οτι δεν το δινεις κατω απο 1500,κ ενω εγω εδω και μια βδομαδα εχω δεχτει την τιμη σου στα 1500 να σου ζηταω στοιχεια για το πως να προχωρησουμε κ εσυ ενω μπαινεις στο avsite απλα να μην μου απαντας.Πες μου οτι το εδωσες αλλου,πες μου οτι δεν θελεις να το δωσεις σε εμενα πχ,ειναι πολυ ασχημο ομως να συμπεριφερεσαι ετσι.Παρακαλω πολυ αν το αντικειμενο δεν ειναι διαθεσημο μηπως πρεπει να κλεισει η αγγελια κυριε διαχειριστα??Τηλ. επικοινωνιας δεν υπαρχει,τι ακριβως πρεπει να κανω για να ξερω αν θα περιμενω για αυτο το DAC ή να παρω καποιο αλλο??

Φιλικα

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.713

Σ΄αυτό θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος.
Αν δεν απαντήσει ως το βράδυ θα διαγραφεί η αγγελία.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Πωλείται Weiss Minerva

Σ΄αυτό θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος.
Αν δεν απαντήσει ως το βράδυ θα διαγραφεί η αγγελία.
Προεδρε ,
θα το κανονισω να παρει ο ανθρωπος το Μινερβα , θα τον παρω τηλεφωνο το απογευμα για να κανονισουμε .
Ήμουν σε διηλημα να το δώσω η να μην το δώσω ,αλλος ένας μηχανάκιας το δίνει για να πάρει κάτι άλλο και πάλι το άλλο θα το δώσει γρήγορα όσο και καλό και να είναι ,είναι το σύνδρομο του μηχανάκια.
Ζητω συγνωμη στον ανθρωπο .
Ηλιας

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.010
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos