Πωλειται συστημα ολοκληρωμενο

Reaction score
512
Ηχεια Wharfedale diamond σειρες 8 9 +10 7 τεμαχια . Ενισχυτης Yamaha εξακαναλος 6χ100βατ rms. 1200ευρο ολα μαζι το αποτελεσμα ειναι εγγυημενο φτανει να υπαρχει καλη εγκατασταση. Δυο χρονια με βγαλανε ασπροπρωσοπο εφτασα τα 34 για να ακουσω τον ποιο καθαρο ηχο που εχω στην εμπειρια μου. Τα πουλαω για λογους υγειας. Το κεντρικο ειναι σειρα 10 της οροφης 10 , 9 τα surround και μονο οι κολονες σειρα 8 που δεν ειναι ασχημα. Τις δυνατοτητες ρυθμισεις και αποδοση του ραδιοενισχυτη ειναι παρα πολυ καλη δεν την εχω δει πουθενα. Δεχομαι δοκιμη απο κοντα για καποιον ενδιαφερομενο. Υπαρχει και ισοσταθμιστης για το sub περιλαμβανεται και εχω και ολα τα προσπεκτους

Attachments

Reaction score
512
Απάντηση: Πωλειται συστημα ολοκληρωμενο

υπαρχει και η επιλογη να το σπασω σε κομματια γιατι ολα τα μηχανηματα μου ειναι αριστα και ιδανικα. οποιος πχ θελει μονο τον ενισχυτη οκ η τα 10.2 κτλ

Reaction score
512

770watt rms ξεχασα να πω και πουθενα ψευγαδι μπουκομα παραμορφωση ολα καθαρα ιδιαιτερο κομματι και πολυ αποτελεσματικο

Reaction score
512

ενισχυτης Yamaha rxv640 προς 220 ευρο. Wharfedale diamond 8,3 κολονες 150 euro . center wharfedale 120 euro . surround Wharfedale 9.2 120 ευρο . Feedback Destroeyer Pro ιδανικο για sub 80 ευρο. Subwoofer Velodyne impact 12 250 euro αρα το κοστος ειναι το ιδιο με σκοπο να κρατησω τα Wharfedale 10.2 για να μου μεινει κατι να ακουω

Reaction score
512

ενισχυτης Yamaha rxv640 προς 220 ευρο. Wharfedale diamond 8,3 κολονες 150 euro . center wharfedale 120 euro . surround Wharfedale 9.2 120 ευρο . Feedback Destroeyer Pro ιδανικο για sub 80 ευρο. Subwoofer Velodyne impact 12 250 euro αρα το κοστος ειναι το ιδιο με σκοπο να κρατησω τα Wharfedale 10.2 για να μου μεινει κατι να ακουω
τα σπαω οποιος θελει διαλεγει

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.653

Απαγορεύεται αυστηρά η “προώθηση” της αγγελίας (τα γνωστά UP). Ο πωλητής δικαιούται να επαναφέρει την αγγελία του μόνον σε περίπτωση:
α) μείωσης τιμής (σε ποσοστό κατ' ελάχιστον 10%), ή
β) απάντησης/διευκρίνισης κατόπιν σχετικού ερωτήματος από ενδιαφερόμενο

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=58309

Reaction score
512

τα σπαω οποιος θελει διαλεγει
sub 200e , λαθος το wharfedale 9.2 ειναι 9,1 προς 100ε το beringer feedback destroyer pro 70e και το κεντρικο ειναι το wharfedale diamond 10cs , 100e

Reaction score
512

Καλημερα. Παρακαλω τον συντονιστη να διαγραψει την αγγελια. Την αναγνωσαν 105 συναδελφοι και με πηρε μονο ενας να μου πει οτι δεν ενδιαφερεται ουσιαστικα.

A

amoustakas

Guest

Φίλε μου μην απογοητεύεσαι. Άλλοι κάνουν μήνες και χρόνια να πουλήσουν. Έχε υπόψη σου ότι και μισότιμής ακόμα δεν φεύγουν μηχανάκια άμεσα και δη εγνωσμένης αξίας. :107:

Reaction score
512

μηνυματα μου εμφανιζονται και εξαφανιζονται και ξαναεμφανιζονται

Reaction score
512

Φίλε μου μην απογοητεύεσαι. Άλλοι κάνουν μήνες και χρόνια να πουλήσουν. Έχε υπόψη σου ότι και μισότιμής ακόμα δεν φεύγουν μηχανάκια άμεσα και δη εγνωσμένης αξίας. :107:
γεια και χαρα mister amoustaka χαρηκα για την γνωριμια. Σπιτι αγορασα σε μια εβδομαδα και εμεινα τρια χρονια αλλες φορες νοικιαζα και οτι εβλεπα σε μια εβδομαδα. Τα πρωτα μου ηχεια τα Mission τα αγορασα μεσα σε 15 λεπτα ακουγωντας τερμα τρια κοματια απο ξυλινα σπαθια. Το λαπτοπ μου το εψαξα και το βρηκα σε μια μερα. Τον ραδιο ενισχυτη μου παλι τον πηρα μεσα σε μια μερα. επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι τα ηχεια εχουν ζωη περιπου 40 χρονια κατα την δικια μου αποψη και οτι δινω ειναι μεσω ορο 2 ετων μονο. Δεν πεφτει η αξια τους. Οτι εχω δεν εχει καμια φθορα.

Reaction score
512

file amoustaka δεν δινω οσο μια μου συνταξη μου τα πραγματα μου αυτη η αγγελια δεν ισχυει

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.784

..................... εφτασα τα 34 για να ακουσω τον ποιο καθαρο ηχο που εχω στην εμπειρια μου ...........

Τις δυνατοτητες ρυθμισεις και αποδοση του ραδιοενισχυτη ειναι παρα πολυ καλη δεν την εχω δει πουθενα..........
Φίλε danas με βάση τα παραπάνω γραφόμενα σου, μάλλον δεν έχεις ακούσει πολλά και δεν έχεις δει πολλούς ενισχυτές και το τι μπορούν να κάνουν.
Όπως και νάχει δεν πρέπει να βιάζεσαι όταν είναι να πουλήσεις κάτι.
Εσύ ήθελες μέσα σε μια μέρα να πουλήσεις αυτά τα κομμάτια, τα οποία δεν είναι και περιζήτητα.
Εφόσον όμως θέλεις να μην ισχύει η αγγελία, ως τέτοια θα την λάβουμε, η απόφαση είναι φυσικά δική σου.

Reaction score
512

ετσι το σωστο να λεγεται με εβαλες στην θεση μου

Reaction score
512

το φαναστικο και το πραγματικο δεν μπορω να το ορισω νομιζω οτι χιλιαδες κοσμος ψαχνει την ακουστικη γιαυτο υπαρχουν και εκατονταδες θεματα εδω για να βρουν αυτο το κατι που εχω κατακτησει.

Reaction score
512

Επεσα σε τιμες σε ολα τα μηχανηματα και λιγο απο εδω λιγο απο εκει κατι εφυγε απο διαφορα site που ανερτησα αγγελιες. Τωρα οτι εχει μεινει ειναι ενα ζευγαρι δαπεδου Wharfedale diamond 8.3 φαινονται στην αρχη του θεματος στην φωτογραφια. Τα δαπεδου εχουν θωλο tweeter απο μεταξι και mid-bass 13mm απο kevlar. Το αποτελσμα ειναι αρκετα ικανοποιητικο. Τα μπασα ειδικα εχουν σωμα μαλλον λογο του ογκου του ηχειου.
Επισης διδεται προς 50ευρο Equalizer Επαγγελματικο τελευταιας τεχνολογιας 2καναλο 24 περιοχων με τρεις συνιστωσες σε ρυθμιζομενες, συχνοτητα ευρος και κερδος.Ειναι απολυτα ψηφικοποιημενο και αυτοματισμενο. Λεγεται Beringer dsp 1124p feedback destroyer pro :111:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292