Πωλουνται εξ.σκληροι δισκοι 3ΤΒ.

Reaction score
19
Πωλουνται οι εξ.δισκοι:

1.Western Digital My Book Essential 3TB Ext. HDD Black USB 3.0, (130,00 euro)

2.Seagate Seagate FreeAgent GoFlex Desk External HDD 3TB USB 3.0 Black (140,00 euro)

λογω μη συμβατοτητας με το popcorn. Oι δισκοι αγορασθηκαν πριν 1,5 μηνα (τοσο μου πηρε να πιστοποιησω την ασυμβατοτητα τους).

Reaction score
61
Απάντηση: Πωλουνται εξ.σκληροι δισκοι 3ΤΒ.

Φίλε μου ενδιαφερομαι για τον Wd άμεσα στείλε mail στο [email protected] η 6977704057. φιλικά Φοιβος

Reaction score
61

Φίλε Στέλιο μετα την τηλεφωνική επικοινωνία μας σήμερα,σου δίνω και αυτα που σου ανέφερα τηλεφωνικά.

Περιγραφή:
α.blueray panasonic dmp-bd 45 καινούργιο στο κουτι με απόδειξη 80 ευρω
β.western digital media player tv live στο κουτι του με απόδειξη 6 μηνών 70 ευρω
γ.belkin powerline surf 200 mbps 2 pucks με απόδειξη 75 ευρω
δ. ασύρματη κάρτα δυκτιου level one σφραγισμενη με απόδειξη 20 ευρω
ε. γαλάζια θήκη για το ipad 2 καινούργια 25 ευρω ( είναι αυτη που διαφημίζεται το iPad 2)
ζ. Canon selphy cp740 ( φορητό μηχάνημα εκτύπωσης φωτογραφιών απο κάρτες μνήμης )αχρησιμοποιητο 60 ευρω ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ
η. Τιμονιερα logic 3 topdrive rf ειναι ασυρματη στο κουτι της καινούργια απόλυτα συμβατή με: pc-ps2-ps3. 45 ευρω

Προσφορές δέχομαι με πμ και τηλεφωνικα, ανταλλαγη ιδίως με σφραγισμένο smartphone ( nokia,samsung mini κλπ) η σφραγισμένο wd 2-3. Tb 2.5" ιντσών η πικαπ Technics mk2 sl210,
Οποιαδήποτε άλλη προσφορα θα γίνει δεκτή ως προς την εξέταση και απάντηση αποδοχής της η όχι.

Εάν δεν χρειάζεσαι κάτι απο τα παραπάνω η προσφορα μου για τον σκληρο Wd είναι 90 ευρω μετρητά

Reaction score
61

Που γίνεται 140 ευρω με τουλάχιστον ένα απο τα α. η β. η γ αγοράς απο εσένα

Φιλικά Φοιβος

Reaction score
19
Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα οι δισκοι δοθηκαν εκτος φορουμ. Παρακαλω να κλεισει η αγγελια. Ευχαριστω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.415
Νεότερο μέλος
kostas2025