Πωλουνται μεγαφωνα AUDAX αστρωτα!

Reaction score
7
Καλησπερα!

Καθως εκανα ανασκαφες στην ντουλαπα μου τις προαλλες ανακαλυψα κατι 10 ιντσα μεγαφωνα της Audax.

Προκειται για ενα ζευγαρι HT 240 M0

Τα ειχα αγορασει πριν καμια 5ετια απο τον κο Βαλτερ στον Πειραια οταν πηγαινα ακομα λυκειο :105: για να αντικαταστησω τα μεγαφωνα σε κατι παρακμιακα ηχεια της tele που ειχα με την προτροπη καποιου κυριου Μανωλη που δουλευε εκει.

Τελικα ειχε αποδειχτει πως ηταν ενα κλικ πιο μικρα (αντι για 25εκ που ειναι τα 10 αρια αυτο ειναι 24) οποτε εμειναν στην αχρηστια.
Δεν ξερω αν μπορει να ελεγχθει καπως αλλα δεν εχουν δουλεψει καθολου!
Η κατασταση ειναι προφανως αψογη.Η πισω μερια ενος μαγνητη εχει καποια σημαδακια τα οποια δεν ξερω πως βρεθηκαν εκει αλλα γενικα τα μεγαφωνα ειναι αγνα σαν το χιονι :114:

Ισχυ και Τ/σ δεν θυμαμαι ουτε μπορεσα να βρω αλλα λογικα θα υπαρχουν σε καταλογους.

Παραθετω φωτο:

Τι αναγραφεται στον μαγνητη

και τα σημαδια στον μαγνητη νο 2

Τιμη 70 ευρω το ζευγος

Reaction score
7
Απάντηση: Πωλουνται μεγαφωνα AUDAX αστρωτα!

Το κουτι

Κωνος

*Επισης ανταλασσονται με επαγγελματικο φορητο rack 3 ή 4u με καπακια και βαθος καταλληλο για ενισχυτη σε καλη κατασταση

Reaction score
7

Νεα και τελικη τιμη 50 ευρω και τα δυο.(Η ανταλλαγη με το rack ισχυει)

Να ευχαριστησω τον χρηστη kyriarxos που μου μετεφερε τις παραμετρους τ/σ που βρηκε.(Φαινονται και ευαισθητουλια για σπιτισια :107: )

Επισης μου μετεφερε τις ανησυχιες του πως μπορει απο τη μη χρηση να εχει ''σκασει'' ο αφρος του surround.Μπορει αυτο να συμβαινει γενικα αλλα εδω δεν φαινεται με το ματι τουλαχιστον κατι τετοιο.

Σαφως και οποιος θελει τα τσεκαρει πρωτα(τωρα πως ακριβως θα τα τσεκαρει δεν ξερω!)

Εδω τα καλα μεγαφωνα για τριδρομα λεμεεε:107:

Reaction score
7

Τα μεγαφωνα δοθηκαν,
Ευχαρσιστω!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521