Πωλούνται: Audio Spectrum Aiolos #021001 (το πρώτο που κατασκευάστηκε!)

Status
Not open for further replies.
Reaction score
21
Πρόκειται για το πρώτο ζευγάρι παραγωγής του Γ. Πετρόπουλου που κατασκευάστηκε πριν ακόμη είχε στα χέρια του τις πλακέτες των κροσόβερ (εξ ου και η κατασκευή των πλακετών από τον ίδιο, όπως και η εξωτερική τοποθέτηση των κροσόβερ καθώς δεν χωρούσαν μέσα στα ηχεία, από εμένα).

Τα ηχεία έχουν περαστεί με C37 (πλαϊνά και μεγάφωνα), είναι σε πολύ καλή κατάσταση για την ηλικία τους (καμπίνες) και άριστη (στα μεγάφωνα), διαθέτουν μπόρνες Eichmann για την είσοδο στο κροσσόβερ αλλά και την είσοδο στο ηχείο (συνολικά 6 ζεύγη μπόρνες) και έχουν αναβαθμισμένες (non inductive) αντιστάσεις στο κροσσόβερ. Τα καλώδια που μεταφέρουν το σήμα στα ηχεία από το κροσόβερ έχουν μπανάνες της Eichmann.
Ήχος γλυκός και διάφανος, ενώ αν κάποιος επιθυμεί είναι δυνατή η αλλαγή της κάψας των τουίτερ για να έρθουν στο 100% της απόδοσής τους (επιπλέον χρέωση μετά από παραγγελία). Τα κουτιά των κροσόβερ μπορούν να αλλαχθούν με μικρότερα και πιο ωραία φινιρισμένα (επιπλέον χρέωση).

Τα ηχεία συνοδεύονται από ειδικής σχεδίασης & κατασκευής αποκλειστικές για το ηχείο βάσεις από την Censo (κι όποιος ξέρει τι δουλειά έκανε ο Γερονικόλας καταλαβαίνει) αν το επιθυμεί ο αγοραστής καθώς έχουν μεγάλο βάθος και οι βάσεις του εμπορίου δεν του αρκούν.

Τέλος, οι φίλοι και από το site που έχουν περάσει και τα έχουν ακούσει στο παρελθόν στο χώρο μου έχουν κάνει πολλαπλά κολακευτικά σχόλια...

Τιμή πωλησης: 2000 ευρώ τα ηχεία, 500 ευρώ οι βάσεις.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.308
Μπορείς να ανεβάσεις καμιά ακόμα φωτό?
τι λαδίλες είναι αυτές?
αδικεί η φωτό ή είναι ιδέα μου?
σαν ξεφτισμένος τοίχος που δεν έκατσε καλά το αστάρι φαίνεται..

Reaction score
21
H βαφή της πρόσοψης έχει ατέλειες λόγω του βερνικιού που έχει περαστεί μόνο το ξύλο / πλαϊνά (ποτέ μου δεν έδωσα σημασία στην αισθητική του πράγματος παρά πόσο καλύτερα έπαιζε κάτι μετά το πέρασμα με βερνίκι C37). Εξ ου και τα σχόλια όσων το έχουν ακούσει, ότι δηλαδή ο δικός μου Αίολος έπαιζε πολύ καλύτερα από τους άλλους.
Μπορώ αν ενδιαφέρεται κάποιος να ξαναβάψω τις προσόψεις και πίσω όψεις όπως και το πάνω μέρος του ηχείου γκρι, μετά από συνεννόηση. Και ναι, η φωτό το αδικεί καθώς είναι κοντινή με φλας, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο φανερό το πρόβλημα (στα μάτια μου πάντα, σε κάποιου άλλου ίσως είναι). Όποιος θέλει μπορεί να το δει από κοντά...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.308
H βαφή της πρόσοψης έχει ατέλειες λόγω του βερνικιού που έχει περαστεί μόνο το ξύλο / πλαϊνά (ποτέ μου δεν έδωσα σημασία στην αισθητική του πράγματος παρά πόσο καλύτερα έπαιζε κάτι μετά το πέρασμα με βερνίκι C37). Εξ ου και τα σχόλια όσων το έχουν ακούσει, ότι δηλαδή ο δικός μου Αίολος έπαιζε πολύ καλύτερα από τους άλλους.
Μπορώ αν ενδιαφέρεται κάποιος να ξαναβάψω τις προσόψεις και πίσω όψεις όπως και το πάνω μέρος του ηχείου γκρι, μετά από συνεννόηση. Και ναι, η φωτό το αδικεί καθώς είναι κοντινή με φλας, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο φανερό το πρόβλημα (στα μάτια μου πάντα, σε κάποιου άλλου ίσως είναι). Όποιος θέλει μπορεί να το δει από κοντά...
Δηλαδή μου λες ότι αν πασαλείψεις βερνίκι τα ηχεία ακούγονται καλύτερα?
καλύτερα ως προς τι?
Μέτρησες κάτι διαφορετικό?
το είδες πουθενά και το έκανες ή σου βγήκε?

Υ.Γ. ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές αλλά μιας και σήμερα έγινε up στην αγγελία
δεν νομίζω να δημιουργώ σύγχυση στη ροή των υπόλοιπων αγγελιών

Reaction score
21
Πάρε με τηλέφωνο (6973349104) ή στείλε μου ένα π.μ. και θα σου απαντήσω πιο προσωπικά...

Για πληροφορίες στο τι κάνει το βερνίκι C37 γκουγκλάρισέ το...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Πάρε με τηλέφωνο (6973349104) ή στείλε μου ένα π.μ. και θα σου απαντήσω πιο προσωπικά...

Για πληροφορίες στο τι κάνει το βερνίκι C37 γκουγκλάρισέ το...
Γειά σου Θανάση,
Πιστεύω θα ήταν καλύτερα ν ανοίξεις νέο θέμα , για να μοιραστεί στα μέλη η πληροφορία και να μην χαλάμε την αγγελία πώλησης.
Μόλις το κάνεις θα μεταφερθούν τα εκτός θέματος.

Reaction score
21
Καλησπέρα και σε σένα Νίκο. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο για την αγγελία, τον άλλο μήνα πάλι θα την κάνω up. Για το θέμα του βερνικιού είπα όσα έχω σκοπό να πω...

Status
Not open for further replies.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef