12 Φεβρουαρίου 2011 #1 L limbo9 Μηνύματα 26 Reaction score 0 Όπως λεει και ο τίτλος, πωλούνται τα ηχεια Audio Spectrum Studio 6 Special Edition (χρώματος Rosewood) λόγω αναβάθμισης. Είναι το προηγούμενο μοντελο και ειναι αγορασμένα εδώ και 2 χρονια. Τιμή: 480 ευρώ. Επικοινωνία μέσω PM. Ευχαριστώ.
Όπως λεει και ο τίτλος, πωλούνται τα ηχεια Audio Spectrum Studio 6 Special Edition (χρώματος Rosewood) λόγω αναβάθμισης. Είναι το προηγούμενο μοντελο και ειναι αγορασμένα εδώ και 2 χρονια. Τιμή: 480 ευρώ. Επικοινωνία μέσω PM. Ευχαριστώ.
15 Φεβρουαρίου 2011 #2 D doctorst Μηνύματα 235 Reaction score 0 Απάντηση: Πωλούνται Audio Spectrum Studio 6 S.E. Eχεις πμ απο χθες.
17 Φεβρουαρίου 2011 #3 L limbo9 Μηνύματα 26 Reaction score 0 Νέα τιμή 430 ευρώ. Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές.
24 Φεβρουαρίου 2011 #5 G gid Μηνύματα 8.263 Reaction score 9.513 Απάντηση: Πωλούνται Audio Spectrum Studio 6 S.E. πρόκειται για το μοντέλο πριν το Studio 6-RT? κάποιο link με προδιαγραφές και φωτό;
Απάντηση: Πωλούνται Audio Spectrum Studio 6 S.E. πρόκειται για το μοντέλο πριν το Studio 6-RT? κάποιο link με προδιαγραφές και φωτό;
24 Φεβρουαρίου 2011 #6 L limbo9 Μηνύματα 26 Reaction score 0 Νομίζω είναι το προηγούμενο μοντελο. Το μοντέλο που αναφέρεις δεν το γνωρίζω. Έχεις πμ για τις φωτογραφίες.
Νομίζω είναι το προηγούμενο μοντελο. Το μοντέλο που αναφέρεις δεν το γνωρίζω. Έχεις πμ για τις φωτογραφίες.
15 Μαρτίου 2011 #8 L limbo9 Μηνύματα 26 Reaction score 0 Τελική τιμή 290 ευρώ, για να φύγουν. Κουτιά δεν υπάρχουν πλέον, παραλαβή απο το σπιτι μου. Μένω Αθήνα.
Τελική τιμή 290 ευρώ, για να φύγουν. Κουτιά δεν υπάρχουν πλέον, παραλαβή απο το σπιτι μου. Μένω Αθήνα.
15 Μαρτίου 2011 #9 P philosopher Μηνύματα 640 Reaction score 539 Απάντηση: Re: Πωλούνται Audio Spectrum Studio 6 S.E. You've got mail...
16 Μαρτίου 2011 #10 L limbo9 Μηνύματα 26 Reaction score 0 Re: Απάντηση: Re: Πωλούνται Audio Spectrum Studio 6 S.E. Τα ηχεία έφυγαν σε άτομο εκτός forum...Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία.
Re: Απάντηση: Re: Πωλούνται Audio Spectrum Studio 6 S.E. Τα ηχεία έφυγαν σε άτομο εκτός forum...Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία.