Πόρτα Ασφαλείας

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.478
Ψάχνω τεχνικό για αγορά και εγκατάσταση 2 πορτων ασφαλείας. Αθήνα. Προτάσεις;

Reaction score
11.673
Εγώ πήγα σε κάποιον στο Περιστέρι και παρήγγειλα πριν 10 μέρες, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα να τη βάλει, ώστε να μπορέσω να τον κρίνω και προτείνω.

Reaction score
1.425
Ψάχνω τεχνικό για αγορά και εγκατάσταση 2 πορτων ασφαλείας. Αθήνα. Προτάσεις;
Στο insomnia έχει ενα πολύ καλό θέμα με τίτλο κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας, πάρα πολλές πληροφορίες και λύσεις και απο απλά μέλη αλλά και επαγγελματίες του χώρου, θα βρείς 1000% σωστές προτάσεις.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.796
Εμείς έχουμε βάλει τρεις από τη Golden Door. Ο βασικός λόγος ήταν πως έχει τα πιο όμορφα σχέδια.

Κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο παράπονο από την εγκατάσταση, την ποιότητα κλπ. Όσον αφορά τον μηχανισμό, όταν την είχα βάλει ήταν ο τελευταίος της CISA. Κάτι παραπάνω δεν ξέρω για να σου πω αν θα με θυμηθείς ή όχι. Ελπίζω όχι.

Reaction score
24.854
3 μεντεσέδες με ρουλεμάν
Κλειδαριά με κύλινδρο, όχι ατρα φυσικά ("χρηματοκιβωτίου") όχι κλειδαριά που δεν αλλάζει κύλινδρο
Defender
Πλάκα μαγκανίου (προστασία από διάτρηση στην περιοχή της κλειδαριάς.

Για την εγκατάσταση πάλι θα μπλέξεις. Κάσα πάνω σε τούβλα με κοντές μπετοβεργες τύπου 20εκ είναι αστείο , θα την φυσάς και θα πέφτει.
Θα πρέπει να έχεις κολώνα και δοκάρι για να στηρίξεις την κάσα χωρίς να ξεκολλάει όλη μαζί και αν έχεις μόνο τούβλο θέλει πολύ μακριές μπετοβεργες πχ 40εκ κολλημένες σε ψευτοκασα και σε αυτή να κολλήσει η κάσα της πόρτας.

Γενικά το πρόβλημα δεν είναι η πόρτα αυτή καθαυτή αλλά η εγκατάσταση της.
Η εύκολη λύση είναι "εγώ βάζω τσιμέντο γύρω γύρω" και αδειάζουν και μια πολυουρεθάνη για να γίνει η δουλειά γρήγορα

Θα πήξεις (εγώ την ξανα έβαλα μόνος μου)

Reaction score
11.631
Η θωρακισμένη πόρτα έχει θωρακισμένη κάσα, αν είναι πιασμένη στα τούβλα , θα ρίξουν την πόρτα μαζί με την κάσα της. (πρεσσαρουν με γρύλο και την ξεπατώνουνε μαζί με την κάσα)
Αν δεν έχετε δομικό Σκυροδεμα (κολώνα, δοκάρι) να στηριχθεί η θωρακισμένη κάσα ΤΟΤΕ μεγαλώνετε το οικοδομικό άνοιγμα στα τούβλα ( πχ αν χρειάζεστε 110εκ για την πόρτα , γκρεμίσετε επιπλέον 9-10 εκ περιμετρικά - πλαϊνά κ πάνω) και φτιάχνετε ένα πλαίσιο Η απο κοιλοδοκους (140/60/5 ή 180/60/5) με καθαρό πλάτος
και ύψος τόσο ώστε να χωρά η κάσα, οι κοιλοδοκοί «πιάνουν» στην δομική πλάκα του δαπέδου και του ταβανιού , οπότε η θωρακισμένη κάσα κολλιέται με τζινετια στους κοιλοδοκούς, στο κάτω κενό του Η.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.266