Ρευμα

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους. Να ανοιξω και εγω ενα θεματακι με μια βασικη απορια που απο οτι εχω δει δεν εχουμε ασχοληθει. Το ρευμα. Και η απορια μου ειναι η εξης.
Εχω ακουσει για φιλτρα, για σταθεροποιητες, για απομονωτες για line conditioners, power surges, distributors και ενα καρο ακομα πραγματα και εχω χασει λιγο τον μπουσουλα.
Το φιλτρο καθαριζει το ρευμα. Ο σταθεροποιητης ειναι για προστασια. Τα υπολοιπα για τι ειναι? Εχω ξεχασει και κανενα αλλο?
Μετα ολα αυτα μπορουν να υπαρξουν σε μια συσκευη ή θα πρεπει να γεμισουμε με συσκευες που θα ειναι περισοτερες απο οτι οι συσκευες για εικονα και για ηχο που εχουμε?
Σε ενα απλο home cinema τι πραγματικα χρειαζομαστε? Και βασικο τι θα μας στοιχισει?

Reaction score
5
Εγω θα ελεγα οτι ενα Ups για τον προβολεα ειναι αρκετο για την ψυχολογικη ηρεμια που αφορα την ψυξη της λαμπας...

Κατα και για τα αλλα... νομιζω οτι τα υπολοιπα... βελτιωτικα δε θα σε κανουν να ακουσεις ή να δεις διαφορά.....

Reaction score
0
Για να καταλαβω σωστα, σε ενδιαφερει μονο η λαμπα του προβολεα να μην παθει τιποτα? Εγω για παραδειγμα θα σαλταρω αν μου παθουν ζημια ο προ με τον τελικο.
Το θεμα δεν ειναι μονο η βελτιωση αλλα και η προστασια των μηχανηματων μας τα οποια εχουν καποια αξια και χρηματικη αλλα πολλες φορες και συναισθηματικη.

Reaction score
383
Εγω τα εχω ολα πανω σε ενα Furman Reference 16E
Δεν με ενδιαφερει καθολου η λαμπα του projector, οι λαμπες ειναι φτηνες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
εγω παλι διαβαζω αρλεκιν και ξεχνιεμαι μιας και εχω λυσει τα ρευματικα τερτιπια

Reaction score
383
Το Furman δεν κανει σταθεροποιηση, μονο καθαριζει.
Δεν εχω κανει δοκιμες ολων τω προιοντων να σου πω την αληθεια, αλλα μετα την αγορα του Furman, το γυρισα κι εγω στο αρλεκιν..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
exact power ep15
changlightspeed euro 100, 200
ps audio ultimate outlet
τωρα αφηστε με να τελιωσω τη σουπερ μανινα

Reaction score
383
exact power ep15
changlightspeed euro 100, 200
ps audio ultimate outlet
τωρα αφηστε με να τελιωσω τη σουπερ μανινα
Μηπως διαβαζες Μπλεκ, Τιραμολα και Βαβουρα?
Αυτη η οδος τρελας 13 στο εξωφυλλο, ηταν απαιχτη!!!

Reaction score
0
Παντως συγνωμη αλλα δεν μπορω να πω οτι με βοηθησατε. Εγω ρωτησα αν γνωριζετε τι προσφερει το καθε ενα, τι πραγματικα χρειαζετε και τελος για προτασεις. Αντι αυτου το μονο που ειδα ηταν μερικες μαρκες ξερες, χωρις κανενα σχολιο ή εστω καποια ενημερωση και μια αντιπαραθεση ή οποια προφανως οφειλετε σε καποια κοντρα. Θα παρακαλουσα να μην πεφτει τοσο χαμηλα το επιπεδο τουλαχιστον, γιατι για καποιους καποια θεματα ειναι σημαντικα. Μπορει το συγκεκριμενο να ειναι ενδιαφερον μονο για μενα αλλα θα παρακαλουσα να το σεβαστητε.

Reaction score
383
Ο καθενας σου απαντησε αναλογα με το τι εχει στο συστημα του.
Οι περισσοτεροι χρισημοποιουν UPS με τον προβολεα τους, κι εγω σου απαντησα το φιλτρο Furman Reference 16E.
Λιγο δυσκολο να βρεις καποιον που εχει δοκιμασει 10 διαφορετικα UPS και να σου πει την γνωμη του. Ποσο μαλλον 10 φιλτρα των 3000 ευρο.
Σε ενα απλο συστημα δεν χρειαζεσαι τιποτε απο αυτα. Το Furman κανει γυρω στα 3000 ευρο, δεν ειναι οπως καταλαβαινεις σωστη αγορα για απλο συστημα.
UPS δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε, μιας και οι λαμπες ειναι φτηνες. ΕΑΝ καει...
Σε συστημα Home cinema μεχρι και 10.000 ευρο εγω δεν θα αγοραζα τιποτα, προσωπικα. Οταν τωρα εχεις ακριβους ενισχυτες και ακους τις "βρωμιες" του δικτυου, το θεμα αλλαζει.

To θεμα δεν ειναι ενδιαφερον μονο για σενα, αφου οπως σου ειπα πριν, ηδη εχω χαλασει μια περιουσια για το Furman.....

Εαν θυμαμαι καλα, στην κατηγορια hi-end ειχανε ανοιξει θεμα περι ρευματος. Πιστευω εκει θα βρεις πολλες απαντησεις απο ιδιοκτητες σταθεροποιητων,φιλτρων,κλπ

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.489