Ρυθμίσεις για Samsung HD850

Reaction score
0
Έχω πάρει πρόσφατα το Samsung HD850 και προσπαθώ να το ρυθμίσω με την AMOI. Κατ' αρχάς τί διαφορά έχουν το YCbCr (4:4:4) από το YCbCr (4:2:2); Ποιο είναι καλύτερο;

Πώς απενεργοποιούνται τα μηνύματα HDMI audio not supported οριστικά; Γιατί εμφανίζεται; Μήπως επειδή στέλνω τον ήχο στον ενισχυτή; Αν το έχει συνδέσει κάποιος με την AMOI ας μου πει τις ρυθμίσεις αν μπορεί για να δω αν είμαι κοντά. Νομίζω το κόκκινο θέλει λίγο βελτίωση Λίγο στο σημείο που είμαι τώρα, γιατί πριν ήταν άστα να πάνε...

Reaction score
5
Το YCbCr αναφέρεται στην δειγματοληψία χρώματος των ψηφιακών σύνθετων τηλεοπτικών σημάτων, το οποίο είναι βασισμένο στα ποσοστά δειγματοληψίας. Για να αντιληφθούμε αυτόν τον ορισμό, πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε το σύστημα χρώματος YUV.
Το YCbCr είναι YUV όταν καταγράφεται ψηφιακά. Το Υ είναι φωτεινότητα (luma), και τα Cb και Cr είναι δύο διαφορετικά σήματα χρώματος, που αντιστοιχούν στο U και το V.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.answers.com/topic/ycbcr-sampling

Reaction score
0
Κατατοπιστικότατο! Ευχαριστώ πολύ. Απ' ότι κατάλαβα θα πρέπει να δω αν το bandwidth επιδρά στην προβολή (σπασίματα φαντάζομαι). Αν όχι βάζω 444, αν ναι 422.

Ξέρει κανείς μήπως για τα μηνύματα; Που οφείλονται και πως φεύγουν οριστικά;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300