ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ/ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΗ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Οπως "ξερετε" δινω τα ηχεια μου (Mobile Fidelity OML2) για λογους που αναφερονται στην αγγελια, και το παλευω τωρα για ανευρεση νεων (δειτε κι εδω http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?116926-%C4%C9%CB%C7%CC%CC%C1), που θα ειναι πιο...κομψα (κατα τη συζυγατα μου) - πιο ομορφα δυσκολο να βρεθουν. Μετα απο επαφες μου, βρεθηκαν ενδιαφερομενοι (και καταστηματα) που συμφωνουν σε ανταλλαγη και νεα αγορα, αλλα...
αλλά...
πριν προχωρησω, θα ηθελα να τα ακουσω σε καλο χωρο, και με καλυτερο συστημα απο το δικο μου, ωστε να δω(δουμε) εαν πραγματι οι πολυ καλες κριτικες αληθευουν, μα και να "με" προλαβω απο καμια αστοχη αγορα (εννοω να δωσω καλυτερο και να παρω χειροτερο -οποιος υπονοεισε "καποιος" συντοπιτης). Βεβαια, αν πω στο "προσωπο' πως αλλαγη γιοκ θα εχει "επεισοδιο", αλλα ελπιζω πως θα της περασει (οπως κι αλλα:116:).
Λοιπον,
υπαρχει κανενα καλο παιδι με ικανο συστημα (οχι...εξωτικο), που να εχει διαθεση για συγκριση/συνακροαση με δικα του (ή και αλλων) ηχεια, μεσαιοϋψηλης τιμης; Βεβαια ο χωρος θα ειναι διαφορετικος απο τον δικο μου, αλλα ευκαιρια να τα ...τεσταρω/συγκρινω (οπου σιγουρα τα αδικω!).
Μαλλον την μεθεπομενη εβδομαδα θα ειναι η...καθοδος, οποτε...παρτε πρωτοβουλια!
Τσιπουρο (απο το καλο τωρα Νικολα) και χαλβα Φαρσαλων θα φερω... - τι αλλο θελετε απο τη ζωη;:114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut