ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΜΕ DVD PLAYER

Reaction score
0
--------------------------------------------------------------------------------
Εχω τον EPSON TW 600.Θελω να ρωτησω το εξης.Τον χρησιμοποιω αποκλειστηκα για να βλεπω ταινιες dvd.Αξιζει τον κοπο να αγορασω dvd player με εξοδο HDMI ωστε να συνδεσω τον προβολεα με το dvd μεσω HDMI?Θα αλλαξει κατι στην αναλυση της εικονας προς το καλυτερο?Η ποιοτητα της εικονας που θα βλεπω σε ταινιες dvd θα ειναι καλύτερη με συνδεση HDMI παρα με component?Aν ναι εχετε να μου προτεινεται καποιο player με εξοδο HDMI με λογικο κοστος?

Reaction score
118

Reaction score
0
Εσυ μαλλον φιλε μου πρεπει να εισαι απο τους τυχερους που γενηθηκαν και τα ηξεραν ολα.Για σενα προφανως ολα ειναι αυτονοητα και ποτε δεν ειχες την αγωνια να βρεις απαντησεις και να ενημερωθεις οσο το δυνατον καλυτερα.Εγω βλεπεις δεν εχω την εμπειρια και τις γνωσεις για αυτο προσπαθω να μαθαινω και να ενημερωνομαι οσο το δυνατο καλυτερα.Ισως και εγω μετα απο λιγο καιρο να βλεπω αποριες φιλων και να μου φαινονται αστειες.Ομως παντα θα θυμαμαι πως και εγω καποτε ημουν στην ιδια κατασταση με αυτα τα παιδια και ισως και σε χειροτερη.Εμεις που δεν εχουμε τις γνωσεις που εχουν αλλα μελη του forum απλα προσπαθουμε να καλυψουμε τα κενα που εχουμε και διψαμε για σωστη ενημερωση και για βοηθεια απο τους πιο εμπειρους.

Reaction score
118
Αυτό επισήμανα ποιό πάνω; Ας μιλήσει και κανας άλλος βρε παιδιά. :lol:

Υ.Γ. Χθές κιόλας σου έδωσα απάντηση στο ερώτημά σου. Είδες να μην προσπαθώ να βοηθήσω;
Και μάλιστα παιδεύτηκα περισσότερο απ'όλους δίχως όφελος άλλωστε. Έγραφα ενα σωρό μοντέλα που βρήκα σε περιοδικό, για να σου βρω λύση.
Όμως, άλλο έγραψα ποιο πάνω.
Ακόμα δεν πήρες χαμπάρι όμως. :?

Reaction score
786
Βρε veider, αν κανεις τριαντα φορες την ιδια ερωτηση (στο ιδιο φορουμ) θα μαθεις τριαντα φορες περισσοτερα πραγματα?

Μια φορα αρκει...

Reaction score
0
VIDEOMIX ειδα χθες την απαντηση σου και ομολογω οτι με βοηθησε αρκετα και σε ευχαριστω για αυτο.Απλα μου χτυπησε ασχημα η εξης ατακα "κασέτα" του πλακατζή φίλου

Reaction score
118
Αφού έφτιαξες τρία thread με το ίδιο θέμα βρε φίλε. Πλάκα μας κάνεις τώρα; :shock:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.484
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134