Σημείο Υπεροχής - Vantage Point ( 2008 )

Reaction score
59
[IMGl]http://img522.imageshack.us/img522/1915/vantagepointip9.jpg[/IMGl]

[imdb=Σημείο Υπεροχής]tt0443274[/imdb]

Δύο Μυστικοί Πράκτορες βρίσκονται σε αποστολή προστασίας του Προέδρου των ΗΠΑ, στη διάσκεψη κορυφής για τον παγκόσμιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

Όταν όμως γίνεται απόπειρα δολοφονίας κατά του Πλανητάρχη, λίγο μόνο μετά την άφιξή του στην Ισπανία, ακολουθεί χάος και οι ζωές διαφορετικών ανθρώπων συγκρούονται! Μέσα στο πλήθος, ένας Αμερικάνος τουρίστας, βιντεοσκοπεί το ιστορικό αυτό γεγονός για το δείξει στα παιδιά του.

Μία Αμερικανίδα τηλεοπτική παραγωγός στέλνει συνεχώς ρεπορτάζ από τις εξελίξεις στην πατρίδα της. Μόνο όταν παρακολουθήσουμε το γεγονός από την οπτική γωνία του κάθε προσώπου για τα ίδια 15λεπτά που προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν τους πυροβολισμούς, θα αποκαλυφθεί η τρομακτική αλήθεια για την απόπειρα.

Κινηματογραφική πρεμιερα 27/3/2008

Reaction score
59
[IMGr]http://www.audiovisual.gr/uploads/poster_photos_large/2008/Jan08/CNCO01707.jpg[/IMGr]

Από τους παραγωγούς των ταινιών "Οι Μαχητές των Δρόμων", "XXX - Ο Απόλυτος Πράκτορας" και "Click: Η Ζωή σε Fast Forward", έρχεται ένα θρίλερ για το σύγχρονο πρόσωπο της τρομοκρατίας που δεν λυγίζει μπροστά σε υπερδυνάμεις.

Στο καστ, ο Ντένις Κουέιντ ("Ποιος Είναι το Αφεντικό", "Μετά την Επόμενη Μέρα"), o βραβευμένος με Όσκαρ Φόρεστ Γουίτακερ ("Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκωτίας", "Το Παιχνίδι των Λυγμών"), ο τηλεοπτικός σταρ της σειράς "Lost- Οι Αγνοούμενοι" Μάθιου Φοξ, ο Γουίλιαμ Χαρτ ("Το Τέλος της Βίας", "Syriana") και η Σιγκούρνι Γουίβερ (‘Σκοτεινό Χωριό’, ‘Aliens’) υπόσχονται ερμηνείες που συναρπάζουν...

Reaction score
6
Απάντηση: Σημείο Υπεροχής - Vantage Point ( 2008 )

Πολύ σπινταριστη και καλογυρισμενη ταινια.
Πεντε διαφορετικές εκδοχες που η μια ακολουθεί την άλλη μέσω των πέντε διαφορετικών οπτικων γωνιών των πρωταγωνιστών.
Η επανάληψη του κρίσιμου χρονικού διαστήματος κάθε φορα προσφέρει νεα στοιχεια και ανατροπές μεχρι το αποκαλυπτικό φιναλε.
Τρελό μονταζ όχι όμως κουραστικό έτσι ώστε τα λιγότερα από τα ενενήντα λεπτα που διαρκεί η ταινία να περνάνε καπνος.
Αν εξαιρέσουμε κάποιες μικροπροεδρικες αμερικανιές και το ολίγον τσαπατσούλικο φιναλε το ολο σύνολο αφήνει θετικές εντυπώσεις .

Για το είδος του 7,5/10

Reaction score
0
Θα συμφωνησω με τον Ανδρεα για το συνολο της ως ταινια .
Οτι δηλαδη αφηνει θετικες εντυπωσεις μετα την θεαση της .
Αλλα καμμια αναμνηση αργοτερα.
Απο τις ψυχαγωγικες περιπετειες που βλεπονται ευχαριστα
με ολα τα παραπανω που περιεγραψε ο συνονοματος.
Αλλα οχι 7,5 :137:

Reaction score
59
Ωραια και δυναμικη ταινια !!

Παρα πολυ καλη η σκηνη της καταδιωξης !!!

Αλλα καλο και το ευρημα με την ιδια ιστορια δοσμενη απο διαφορετικη οπτικη ματια !!!

Αξιζει μιας θεασης !!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.385

Άκου εκεί σπινταριστή.... :111:
Εκτός από τη σκηνή της καταδίωξης ήταν βαρετή.
Γιατί να δω το ίδιο συμβάν 5 φορές, έστω κι από τα μάτια άλλου ήρωα;;; Κάθε λίγο έλεγα "'Άντε πάλι!".

Αντρέα, θα "σου τη λέω" στις ταινίες που διαφωνούμε, έτσι για να γίνεται κουβέντα. Μην το βλέπεις ως επίθεση. Έτσι κι αλλιώς ξέρεις τα γούστα μου, όπως κι εγώ τα δικά σου. :107:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.385

Βρε εγω τα ξερω ...τα δικα μου δεν ξερω αν ξερεις...:107:
Μου αρκεί ότι μπορεί να σου αρέσει ταινία που δεν είναι εντυπωσιακή και ακριβή και στηρίζεται σε ερμηνείες ή σε πρωτότυπο σενάριο, ενώ εμένα όχι! :137:

Reaction score
6

Μου αρκεί ότι μπορεί να σου αρέσει ταινία που δεν είναι εντυπωσιακή και ακριβή και στηρίζεται σε ερμηνείες ή σε πρωτότυπο σενάριο, ενώ εμένα όχι! :137:
Με κανεις να ντρεπομαι :142:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Σημείο Υπεροχής - Vantage Point ( 2008 )

thank you

Kαλως ηρθες στο forum !

Σου εχω στειλει pm με το οποιο σου αναφερω οτι στο forum αυτο δεν περιεχονται links για κατεβασμα ταινιων αλλα μαλλον δεν το ειδες !!!

Οποτε αδικα γραφεις τα thank you !!!!

Reaction score
3

Καλή ταινία με μια διαφορετική πλοκή των γεγονότων.
Η σκηνή της καταδίωξης (με το μπλε Opel) μου άρεσε πάρα πολύ, ειδικά λόγω της μάρκας που σπάνια την συναντάμε σε σκηνές καταδίωξης.

Να σημειώσω ότι η εικόνα του DVD είναι πάρα πολύ καλή.

Σημ. Έχει και αρκετά έξτρα το DVD, αλλά δυστυχώς δεν τα είδα για να σας πω την άποψή μου. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αναφέρονται στο πως έγιναν οι λήψεις με τις εκάστοτε κάμερες.

Reaction score
180
Καλοστημενη ταινια, με τον εξαιρετικο Dennis Quaid να παιρνει επανω του με αψογο τροπο τις σκηνές δρασης.

Το σκηνοθετικο εύρημα της επανάληψης της τρομοκρατικης επιθεσης κουραζει καποιες στιγμες, και μαλλον αποτελει την ευκολη λυση για το πλασσαρισμα καινουργιων σεναριακών στοιχείων εξυπηρετώντας συγχρονως και το γεμισμα του κινηματογραφικού χρόνου.

Κατα τα αλλα, η ταινια αποτελει σαφεστατη αμερικανικη προπαγανδα για μικρα παιδια, αφου εξυμνει τις ΗΠΑ και τον προεδρο της για την αθωότητα τους αλλα και για την προσφορα τους στην υποθεση της παγκοσμιας ειρήνης. (έλεος)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo