Σκέτο πανί για προβολή στον κήπο

Reaction score
205
Καλησπέρα . Θέλω να αγοράσω ένα πανί όσο πιο φθηνά γίνεται για να προβάλω στο κήπο
Ένα πανί blackout φθηνό όπως αυτό πχ κάνει δουλειά?

https://www.leroymerlin.gr/gr/diako...urtina-plirous-suskotisis-black-out-61737802/

Η να πάω σε κάτι πιο εξειδικευμένο από έξωτερικο όπως πχ
https://www.amazon.co.uk/KTROMAN-10...364&sr=1-18&keywords=PVC+screen+projector+100

Reaction score
8.347
και που θα τα στηρίξεις στον κήπο αυτά?χωρις ναχεις ζαρες?εγω για κήπο θα αγοραζα ένα κομματι κοντραπλακέ και λιγη μπογια .

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.818
Εκεί που θα στήριζε και το κοντραπλακέ! :p

Reaction score
4.217
Σκέτο πανί με το ελάχιστο αεράκι θα βλέπεις κύματα. Με κόντρα πλακέ είναι καλύτερα αλλά λιγότερο λειτουργικό. Την ίδια ιδέα έχω και εγώ και ακόμη το ψάχνω. Μάλλον δεν υπάρχει οικονομική αξιοπρεπείς λύση και θα πάω με λογική την απλή χαλαρή θέαση χωρίς απαιτήσεις.

Reaction score
227
Σκέτο πανί με το ελάχιστο αεράκι θα βλέπεις κύματα. Με κόντρα πλακέ είναι καλύτερα αλλά λιγότερο λειτουργικό. Την ίδια ιδέα έχω και εγώ και ακόμη το ψάχνω. Μάλλον δεν υπάρχει οικονομική αξιοπρεπείς λύση και θα πάω με λογική την απλή χαλαρή θέαση χωρίς απαιτήσεις.
....κανείς τελάρο για 100΅ βάζεις επάνω γύψοσανίδα την βάφεις με το αντίστοιχο κιτ και την τοποθετείς σε σίδερο γωνία που θα βάλεις αρι. και δεξιά. Κόστος για το κιτ στο ebay και για τα υπόλοιπα γύρω στα 80€ .......
[DOUBLEPOST=1525345686][/DOUBLEPOST]
....κανείς τελάρο για 100΅ βάζεις επάνω γύψοσανίδα την βάφεις με το αντίστοιχο κιτ και την τοποθετείς σε σίδερο γωνία που θα βάλεις αρι. και δεξιά. Κόστος για το κιτ στο ebay και για τα υπόλοιπα γύρω στα 80€ .......

....Η την κρέμας !!!!!!! και για κόντρα στον άνεμο ....τρυπούλες !!!!!!!!
[DOUBLEPOST=1525345860][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1525345686][/DOUBLEPOST]

και μετά το τέλος προβολής απλα παίρνεις την οθόνη και μένουν οι εστίες για ενα μονο ματσάκι. Το είδα και έπαθα .....χαχαχαχαχα

Reaction score
4.217

Λινκ γνωρίζεις να μην ψάχνω στο χάος ?

Τρυπούλες στην γυψοσανίδα ? Και πως θα φαίνεται η οθόνη , με τρύπες ?? Και μετά το τέλος που την πάω 2.50 γυψοσανίδα ?

Reaction score
227

Τρυπούλες στην γυψοσανίδα ? Και πως θα φαίνεται η οθόνη , με τρύπες ?? Και μετά το τέλος που την πάω 2.50 γυψοσανίδα ?
........στην συγκεκριμένη αυλή στην Χαλκιδική παίζουμε μπάλα χρονιαααααα και μετά απο ταινία !!!!
[DOUBLEPOST=1525368851][/DOUBLEPOST]

.......η οθόνη παει και έρχεται απο 2 άτομα παντού σε όλη την αυλή....οςο για τις τρύπες, με λεπτό δράπανο έκατσε ο Βλαμμένος και εκανεεεεεεεεε το έργο του χαχαχαχαχα το οποίο το σκέπασε με λεπτό ( παρεό ) σιμπιζακι....................

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk