Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Πίσω έχω απόσταση ένα μέτροΠίσω σου πόση απόσταση έχεις μέχρι τον τοίχο;
Δεν είναι σωστή αυτή η τοποθέτηση για atmos. Με 2 ακόμα ίσως θα σου ταίριαζε ένα Auro 3D setup.
ασε και φοράει 40αρα Mitsuko δεν με παίρνειπαντρεμένος?
ασε και φοράει 40αρα Mitsuko δεν με παίρνει
Καλύτερα να κατέβουν ποιο χαμηλά και να γίνει 7.1 άρα?
Είναι μικρή η απόσταση πίσω για 7.
Πήγαινε για 5.2.2 ή 5.2.4
που να τα βάλω όμως τα 2 ατμος αν όχι ταβάνι?Είναι μικρή η απόσταση πίσω για 7.
Πήγαινε για 5.2.2 ή 5.2.4
μέλος εσύ;Με 2 ακόμα ίσως θα σου ταίριαζε ένα Auro 3D setup.
αν δεν μπορείς να ταβανώσεις ηχεία...τσάμπα πάει η συζήτηση για άτμος...τώρα κάνω κάποια μαστορέματα και θέλω να περάσω καλώδια. Ενισχυτής κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο denon 3500 εκτός κι αν με διαολίσετε να πάρω κάτι με auro
που να τα βάλω όμως τα 2 ατμος αν όχι ταβάνι?
σας λείπει ρε κουφάλες...κ δεν το παραδέχεστεμέλος εσύ;
Όποιος θέλει Πάμε για τσιπουράκι;σας λείπει ρε κουφάλες...κ δεν το παραδέχεστε
εγώ λέω να πάμε να την πέσουμε στου ζίζικ... να δοκιμάσουμε και τον νέο του καναπέ... με τα παπούτσαΌποιος θέλει Πάμε για τσιπουράκι;
να το πάμε λίγο από την αρχή..αν τα βάλω ταβάνι, το ότι τα ηχεία έχουν ήδη μία κλίση πως επηρεάζει την τοποθέτηση? Να τα βάλω ακριβώς από πάνω μου και λίγο ποιο μπροστά ώστε το τουιτερ να κοιτάει την θέση ακρόασης?
επίσης τα souround έλεγα να μπουν πίσω. Είναι μικρός ο χώρος? αν τα βάλω λίγο ψιλά να μεγαλώσει η απόσταση από θέση ακρόασης?
Τώρα ψάχνομαι για τις αγορές μου, απλά ότι παρεμβάσεις είναι να γίνουν στον χώρο πρέπει να γίνουν τώρα πριν μπω. Budget σε λογικά πλαίσια(~4-5Κ) αρκεί οι αγορές να γίνουν σταδιακά ανά χιλιάρικο-δυο.να το πάμε λίγο από την αρχή..
είπαμε ενισχυτή είμαστε στο ψάξιμο
από ηχεία τι έχεις?