Συμβατότητα εξ. σκληρού δίσκου μεταξύ TV και PC

Reaction score
0
Καλησπέρα σας.Εδώ και μία εβδομάδα είμαι κάτοχος μιας smart tv της Samsung ue37es6100.Επειδή ήθελα να δοκιμάσω να κάνω εγγραφή ενός προγράμματος έβαλα ένα στικάκι 4GB στην υποδοχή USB της TV που είναι για αυτή την δουλειά αλλά μου έβγαλε ένδειξη ότι δεν υποστηρίζεται.Δεν γνωρίζω μήπως το στικάκι πρέπει να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα? Στην συνέχεια αγόρασα ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο 500GB με τον οποίον αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Οταν τον συνδέω στην TV και πατώ να κάνω εγγραφή κάποιου προγράμματος βγαίνει η ένδειξη οτι πρέπει να γίνει μορφοποίηση του δίσκου.Στην συνέχεια αφού γίνει η μορφοποίηση γίνεται κανονικά η εγγραφή και η αναπαραγωγή.Οταν βγάλω τον δίσκο και τον συνδέω στο PC βγαίνει πάλι η ένδειξη οτι για να λειτουργήσει στο PC χρειάζεται να ξαναγίνει μορφοποίηση.Μπορεί να μου πεί κάποιος αν γνωρίζει για να χρησιμοποιώ τον σκληρό δίσκο μεταξύ των δύο συσκευών (TV ΚΑΙ PC) πρέπει να κάνω κάθε φορά αυτήν την διαδικασία της μορφοπίησης ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γιώργος

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Οι νέες τηλεοράσεις χρησιμοποιούν το σύστημα αρχείων XFS στους δίσκους για εγγραφές, δεν μπορεί να διαβαστεί από Windows ή Mac αλλά μόνο από Linux αν και πάλι είναι άχρηστο μιας και οι εγγραφές είναι κρυπτογραφημένες και μπορούν να αναπαραχθούν μόνο στην τηλεόραση που έγινε η εγγραφή.

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13
Απάντηση: Συμβατότητα εξ. σκληρού δίσκου μεταξύ TV και PC

Mε λιγα λογια αν θελεις εγγραφες θα χρησιμοποιεις εναν δισκο για αυτην την χρηση και μονο.

Reaction score
0
Απάντηση: Συμβατότητα εξ. σκληρού δίσκου μεταξύ TV και PC

Ευχαριστώ πολύ και για τις δυο απαντήσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.301
Νεότερο μέλος
902 TV