Συμβουλές Για Ηχεία...

Reaction score
0
...και όχι μόνο, διότι ούτε ενισχυτή έχω ακόμα!!!!

Κατ΄αρχήν χαίρετε σε όλους σας.

Ο λόγος που ρωτάω κυρίως για ηχεία, είναι γιατί μετά από ψάξιμο στο web και κάποιες συμβουλές από ένα καλό κατάστημα, εδώ που μένω (Βερολίνο), σκέφτομαι να αγοράσω είτε τον NAD 320C ( όχι λιγότερο από 400€ εδώ στη γερμανία ), είτε τον ROTEL RA-01 (400€ επίσης).
Απ΄ότι ειδα και στο forum νομίζω ότι οι περρισότεροι συμφωνείτε ότι πρόκειτε για αξιόλογα κομμάτια.

Για αυτούς λοιπόν τους ενισχυτές, σε ένα χώρο 30τμ και με ανώτατο όριο (τραβηγμένο όσο δεν πάει) τα 1000€, τι ηχεία θα προτείνατε?

Στο μαγαζί που πήγα με τον NAD μου πρότειναν τα Klipsch . Synergy SF 1 (600€ το ζευγάρι).

Μια κάπως οικονομικότερη λύση για ενισχυτή είναι ο Cambridge Audio azur 340 A (300€).

Τέλος, εννοείτε φυσικά, ότι οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη....

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

/Άρης

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Berlin... Είχα πολλούς φίλους εκεί κάποτε, αλλά τώρα σιγά σιγά όλοι έχουν γυρίσει πίσω...

Στο Βερολίνο υπάρχει απ' ότι ξερω το "HiFi components" με πολύ χαμηλές τιμές ( www.hificomponents.de ). Έχει κατα καιρούς πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές...

Οι ενισχυτές που λες είναι πολύ καλοί αλλά "λίγοι" από άποψη ισχύος για τα 30τμ.

Απ' ότι βλέπω στο www.hificomponents.de έχει 2-3 καλές προσφορές σε ολοκληρωμένους ενισχυτές με αρκετά watt.

α) Harman Kardon HK 675 434,00 EUR
β) Denon PMA-1500 R II 482,00 EUR

από ηχεία πάλι στον ίδιο έχει προσφορά την σειρά Q της KEF (δεν αναφέρει τιμή αλλά πρέπει να είναι γύρω στα 600€ το ζεύγος βάση των τιμών που δίνει για παραγγελία στο εξωτερικο) . Με το Q4 πιστεύω ότι είσαι καλυμένος. Τώρα υπάρχουν και τα Q3 σε λίγο χαμηλότερη τιμή αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει η διαφορά...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.175
Members
38.302
Νεότερο μέλος
giorgosfs90