- Reaction score
- 248
...των Anti-Troppau Council
http://www.mic.gr/interview.asp?id=14185
http://www.mic.gr/interview.asp?id=14185
:bravo:Σ' αυτό έχω διαφωνία, νομίζω πως η χώρα και η κατάσταση είναι άλλοθι για να τα παρατήσει κάποιος. Και έξω υπάρχουν εκατομμύρια γκρουπ που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Οκ, δεν υπάρχουν προοπτικές για να γίνει κανείς επαγγελματίας παίζοντας αυτά που γουστάρει. Κι εγώ θα μπορούσα να γράφω π.χ. στο Esquire αλλά θα ήθελαν να πάρω συνέντευξη τον James Blunt αντί για εσένα. Ξεχνάω λοιπόν τα λεφτά και κάνω αυτό που γουστάρω. Και ο Άκης που προανέφερα είναι το τέλειο παράδειγμα. Έχει τη δουλειά του, βγάζει ένα δίσκο κάθε 2-3 χρόνια, δίνει 10-20 live το χρόνο, γιατί να τα παρατήσει;
Ο Άκης καλά κάνει και λειτουργεί έτσι, και τα αποτελέσματα δεν είναι υποδεέστερα του χρόνου που αφιερώνει. Το είπες και μόνος σου - έξω υπάρχουν εκατομμύρια groups, πόσα υπάρχουν στην Ελλάδα; Γιατί αυτό που θεωρείται καθημερινή πρακτική έξω να εκλαμβάνεται ακόμα σαν παρέκκλιση εδώ; Να μη μιλήσω για όλο το ανύπαρκτο υποστηρικτικό κύκλωμα. Πες μου όμως σε παρακαλώ το τελευταίο συγκλονιστικό, καθαρό, ελεύθερο, αληθινό πράγμα που άκουσες από την Ελλάδα, εκτός απο κορδελάκια. Πες μου ένας, η έστω δέκα κούκοι, αν μπορούν να φέρουν την άνοιξη. Πες μου αν βλέπεις να έχει διευρυνθεί το κοινό εκτός από τους 200 ή 1000 -δεν έχει σημασία ο αριθμός- υπόπτους, πες μου γιατί αυτή η χώρα είναι σχεδόν στείρα, πού πήγε η δημιουργικότητα, η κοινωνικότητα, τα όνειρα, η επανάσταση, μήπως θυσιάστηκαν όλα στο βωμό της μούρης και του lifestyle, της κονόμας και του απέραντου ελληνικού εγώ, δεν θέλω και εγώ να το πιστέψω και κάθε μέρα με βρίσκει να διαψεύδομαι. Όταν οι Έλληνες θα αποκτήσουν πλανητική συνείδηση και ξεφύγουν από τη μιζέρια, τον αυτοοικτιρμό, την ομφαλοσκόπηση και τη γειτονίτσα τους θα μπορούμε να μιλήσουμε πώς θα οργανώσουμε την αντεπίθεση στους κακομούτσουνους. Εδώ, και με αυτήν την ευκαιρία, θέλω να καταγγείλω όλους τους ροκ ψευτοπροστάτες που οδήγησαν αυτήν τη σκηνή σε μαρασμό, περιχαρακώνοντάς την, κατευθύνοντάς την, επιβάλλοντας απόψεις και συμπεριφορές, οι ίδιοι που οδήγησαν ακόμη και άτομα στον τάφο, για να αποκτήσουν το φωτοστέφανο του οδηγητή. 3 φορές ανάθεμα στους βδελυρούς. Νέοι, τα αντανακλαστικά σας σε εγρήγορση. Who the fuck is James Blunt?