Συνδεση equalizer σε av ενισχυτη

Reaction score
15
καλημερα σε ολους. Εχω ενα equalizer το οποιο θα ηθελα να συνδεσω στον av ενισχυτη μου. Η ερωτηση ειναι κατα ποσο μπορει να γινει αυτο κι αν ναι, με ποιο τροπο. Ευχαριστω προκαταβολικα!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.678
Θα χρειαστεί να γνωρίζουμε ποιος είναι ο AV ενισχυτής σου (και μια φωτογραφία του πίσω μέρους του θα βοηθούσε) για να δούμε ποιες εισόδους/εξόδους διαθέτει. Επίσης, θα πρέπει να μας πεις τι αποσκοπείς με αυτή τη σύνδεση

Αν και, πιθανολογώ ότι, η σύνδεση αυτή (ακόμα κι αν είναι εφικτή) δεν θα συστήνεται για λόγους ακουστικής.

Reaction score
15
C78511C7-93F7-4375-AB54-B3177E8A6B0E.jpeg
Θα χρειαστεί να γνωρίζουμε ποιος είναι ο AV ενισχυτής σου (και μια φωτογραφία του πίσω μέρους του θα βοηθούσε) για να δούμε ποιες εισόδους/εξόδους διαθέτει. Επίσης, θα πρέπει να μας πεις τι αποσκοπείς με αυτή τη σύνδεση

Αν και, πιθανολογώ ότι, η σύνδεση αυτή (ακόμα κι αν είναι εφικτή) δεν θα συστήνεται για λόγους ακουστικής.
Απλα εχω ενα eq το οποιο καθεται και ελεγα να το κοτσαρω πανω για να μπορω να ρυθμισω λιγο τον ηχο. Περισσοτερο για μουσικη βεβαια, οχι για ταινιες.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.206
Νομίζω ότι μπορεί να γίνει για μία συσκευή μόνο. Δίνεις την έξοδο της συσκευής (πχ cd player) στην είσοδο του equalizer και την έξοδο του equalizer σε μία από τις εισόδους του AV.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
ειναι εφικτο να γινει τετοια συνδεση αλλα μονο αν εχει pre out ο av ενισχυτης και θα χρειαστης τελικο ενισχυτη θα μπει μετα τον av και πριν τον τελικο! και η δευτερη λυση μπορει να μπει μετα την πηγη δηλαδη cd player και πριν τον av το δευτερο δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω, αλλα λογικα θα κανει.....
[DOUBLEPOST=1509737184][/DOUBLEPOST]το εκουαλαιζερ δεν μας ειπες πιο ειναι

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014
Γιατί δεν χρησιμοποιείς το eq του pioneer? Τι έχει που δεν σου αρέσει? ή δεν ξέρεις να το χειριστείς?
Το εξωτερικό αναλογικό να υποθέσω eq, μόνο ολισθήσεις φάσης θα σου προσφέρει παρέα με κάποιες παραμορφώσεις.
Παρ΄όλα ταύτα αν επιμένεις να το συνδέσεις οι δύο είσοδοι tape vcr όπως ξαναέγραψα κάνουν ακριβώς γι αυτή την δουλειά.
Τα eq συνδέονται σε tape loops, δλδ σαν κασσετόφωνα, μαγνητόφωνα, μιάς και είναι ικανά να δέχονται σήμα προς ηχογράφηση , αλλά και να παρέχουν σήμα ως πηγές.

Reaction score
0
ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΟΥΑΛΑΪΖΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ STEREO; [GND!? - LIFT?) ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid