Συνδεση SUBWOOFER

Reaction score
0
Εχω ενα earthquake s-10 Subwoofer που εχει δυο εισοδους (L-R) , o πολυκαναλος βγαζει 2 εξοδους (Pre-Out) Το ερωτημα ειναι αν μπορω να συνδεσω και τις δυο εξοδους του ενισχυτη με τις L-R (εισοδους) του γουφερ, η πρεπει να συνδεσω μονο την μια (L- Mono)??

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Συνδεση SUBWOOFER

οι 2 pre out ειναι για να συνδεσεις κ δευτερο σαμπ, χρησιμοποιησε την μια για 1 σαμπ

Reaction score
0
αρα θελω ενα rca y-adaptor ή με ενα μονό rca σε rca ειμαι οκ??
Στην δευτερη περιπτωση στο sub θα το βαλω στο rca input left ή right??

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

κουμπωσου στο λεφτ και καθαρισες

cbk

Reaction score
5
όταν οι ενισχυτές έχουν δύο εξόδους για sub, η κάθε μία είναι για το αντίστοιχο κανάλι; (και αν χρησιμοποιήσεις μόνο το left καταλαβαίνει και στέλνει το σήμα και των δύο καναλιών; )

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Είναι για 2 sub.Το σήμα που πηγαίνει είναι μονοφωνικό ούτως ή αλλως(όταν μιλάμε για πολυκάναλους).

cbk

Reaction score
5
Και μάλλον το ίδιο θα ισχύει και στους δικάναλους...? ( http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240002521 )

Ότι υπάρχει κάτω από π.χ. 80Hz το στέλνουν προς τις εξόδους των sub, απλά αν έχεις 2 γεμίζεις καλύτερα τον χώρο, σωστά; (με την προϋπόθεση να το έχεις δηλώσει στον ενισχυτή σωστά )

edit: Άκυρον για τον συγκεκριμένο που έβαλα link! δεν στέλνει τις χαμηλές μόνο στις εξόδους των sub! τις στέλνει και στα ηχεία καί στις εξόδους των sub! και νομίζω δεν ρυθμίζεται... δεν είμαι σίγουρος όμως.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Όχι δεν ισχύει το ίδιο και στους δικάναλους γενικά γιατί είναι διαφορετικό το είδος του σήματος που διαχειρίζονται.Δεν είναι πολυκάναλο που έχει ξεχωριστό κανάλι χαμηλών αλλά στερεοφωνικό σήμα ποθ όλη η πληροφορία βρίσκεται στα 2 κανάλια.
Ο συγκεκριμένος όμως δεν ξέρω πως διαχειρίζεται το τμήμα των χαμηλών.
Πιθανον να ξέρει ο Αρβανικ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss