Συνδεσμολογία σε Τελικό ενισχυτή

Reaction score
8
Καλημέρα σας θα ήθελα μια βοήθεια για τον τελικό ενισχυτή μου που θέλω να συνδέσω με προενισχυτη
Πως μπορω να συνδέσω τον προενισχυτη ;
Στην κάτω σύνδεση που μπορώ να βάλω βύσματα jack θα πρέπει να συνδέσω ένα ή δύο βύσματα jack στην κάθε είσοδο ;
ευχαριστώ για την κάθε βοήθεια

Attachments

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.161
Οι επαγγελματικοί τελικοί ενισχυτές συνηθίζεται να έχουν και βύσματα εξόδου, ώστε να μπορούν να συνδεθούν παράλληλα περισσότεροι ενισχυτές.
Στην φωτογραφία που ανέβασες οι είσοδοι XLR είναι στα δύο άκρα, ενώ στο εσωτερικό είναι οι έξοδοι, προς άλλους ενισχυτές.
Στα βύσματα jack 6,35 δεν υπάρχει διαφοροποίηση στη μορφή τους, είτε μιλάμε για είσοδο είτε για έξοδο. Οπότε το εξωτερικό είναι για είσοδο και το διπλανό έχει απλά γεφυρωμένα καλώδια με το πρώτο.

Reaction score
8
Οι επαγγελματικοί τελικοί ενισχυτές συνηθίζεται να έχουν και βύσματα εξόδου, ώστε να μπορούν να συνδεθούν παράλληλα περισσότεροι ενισχυτές.
Στην φωτογραφία που ανέβασες οι είσοδοι XLR είναι στα δύο άκρα, ενώ στο εσωτερικό είναι οι έξοδοι, προς άλλους ενισχυτές.
Στα βύσματα jack 6,35 δεν υπάρχει διαφοροποίηση στη μορφή τους, είτε μιλάμε για είσοδο είτε για έξοδο. Οπότε το εξωτερικό είναι για είσοδο και το διπλανό έχει απλά γεφυρωμένα καλώδια με το πρώτο.
Σας ευχαριστώ πολύ
Οπότε στα δύο εξωτερικά βάζω τα jack και είμαι οκ

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi