- Reaction score
- 0
Τελευταία εξετάζω την αγορά μιας LCD στις 32 ίντσες για να συμπληρώσω το audio-only set-up μου και με εικόνα. Ο χώρος ούτως ή άλλως είναι ακατάλληλος για CRT οπότε η επιλογή flat ΤV είναι μονόδρομος.
Πήγα λοιπόν στο Media Markt όπου κατά τα λεγόμενα φίλων έχει τρομερή ποικιλία να ρίξω μια πρώτη ματιά...
Η ποικιλία είναι όντως πολύ πλούσια, συνολικά φιγουράρουν πάνω από 100 μοντέλα και στο ιντσάζ που μ ενδιαφέρει όμως δεν είχα παράπονα...
Αλλού είναι το θέμα...
Οι τηλεοράσεις ήταν συντονισμένες σε τηλεοποτικό πρόγραμμα, συνήθως οι γειτονικές στο ίδιο κανάλι ώστε να γίνονται και οι ανάλογες συγκρίσεις.
Έντρομος παρακολουθούσα αμίλητος τις φρικτές εικόνες που διαγράφονταν μπροστά μου...
Ρε παιδιά τι ψηφιακίλα είναι αυτή???
Σκληρές ακμές, κόκκος, αφύσικα χρώματα και εκτυφλωτικά κοντράστ!!!!
Μαμά, θέλω τη CRT μου...
Μήπως μπορείτε να μου πείτε κι εσείς τις δικές σας απόψεις???
Πήγα λοιπόν στο Media Markt όπου κατά τα λεγόμενα φίλων έχει τρομερή ποικιλία να ρίξω μια πρώτη ματιά...
Η ποικιλία είναι όντως πολύ πλούσια, συνολικά φιγουράρουν πάνω από 100 μοντέλα και στο ιντσάζ που μ ενδιαφέρει όμως δεν είχα παράπονα...
Αλλού είναι το θέμα...
Οι τηλεοράσεις ήταν συντονισμένες σε τηλεοποτικό πρόγραμμα, συνήθως οι γειτονικές στο ίδιο κανάλι ώστε να γίνονται και οι ανάλογες συγκρίσεις.
Έντρομος παρακολουθούσα αμίλητος τις φρικτές εικόνες που διαγράφονταν μπροστά μου...
Ρε παιδιά τι ψηφιακίλα είναι αυτή???
Σκληρές ακμές, κόκκος, αφύσικα χρώματα και εκτυφλωτικά κοντράστ!!!!
Μαμά, θέλω τη CRT μου...
Μήπως μπορείτε να μου πείτε κι εσείς τις δικές σας απόψεις???