Σύγκριση ηχείων

Reaction score
24.770
οχι τα graphic να υποθεσω , γιατι δεν ειχε υποπεσει στην αντιληψη μου.

τα "απλα" ητανε?

Reaction score
2
Παιζει καμιά αντίστοιχη βάση με αυτή των ifp? ώστε να χρησιμοποιήσω τα rainbow και να σημαδεύουν εμένα και ότι το παρμπριζ? :) από αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι μέχρι στιγμής πάντως..

Reaction score
24.770
ναι
πολυεστερικη
και μαλιστα οπως την θελεις
(αρκει να την φτιαξεις!)

Reaction score
2
μάλλον δεν είμαι πολύ τυχερός νομίζω...

έβγαλα τα ηχεία σήμερα από το "παλιό" τουτού ώστε να τα έχω διαθέσιμα όταν θα έχω όρεξη να δοκιμαστούν στο νέο τουτού..

στο ένα ηχείο όμως (το helix) παρατήρησα αυτό

ακουστικά τόσο καιρό δεν είχα παρατηρήσει κάτι, αλλά οκ, δεν έχω και το πιο ευαίσθητο αφτί..είναι σοβαρά γιατρέ μου? το ξεχνάμε και βρίσκουμε αντικαταστάτη? το επιδιορθώνουμε? τι κάνουμε?

Reaction score
24.770
χμμμ ενδιαφερον
καλο παντως δεν ειναι
επισκευη με ιδιο κωνο , νομιζω δυσκολα να εχει ανταλλακτικα
η λυση βεβαια εινια ευκολη
τα βαζεις πανω τα ρυθμιζεις κλπ και αν δεν σου κανουν τα κεφια αρχιζεις και ψαχνεσαι για κατι αλλο

παντως επειδη ειναι μακρυα απο το κεντρο πιθανον η επιπτωση να ειναι μονο στο βαθυ χαμηλο που ετσι και αλλιως θα το ειχες απο αλλο μεγαφωνο. παιζει δηλαδη να μην το παρεις και χαμπαρι

Reaction score
2
θα ξέρεις καλύτερα αν παίζει κάποιου είδους τοπική επιδιόρθωση,,όσον αφορά αυτό που έγραψα για αντικαταστάτη, εννοούσα αν μπορεί να βρεθεί μεμονωμένο ηχείο και όχι σετ..

Reaction score
24.770
οποιαδηποτε επιδιορθωση θα αλλαξει το βαρος του κωνου αρα και τα χαρακτηριστικα του μεγαφωνου.

απο την αλλη ολα αυτα ειναι σχετικα κατα ποσο θα ακουστουν , εφοσον πχ δεν καταλαβες ηδη οτι ειχες τετοιο θεμα.

βεβαια απλα για να κλεισει η τρυπα θα δοκιμαζα λιιιιιιιιγο ξυλοκολλα (και ισως αφου εβρισκα μοναχο του ενα μεγαφωνο για αντικατασταση)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.101
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT